Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Είπα στον Joe ότι θα δώσει ασίστ!»

Jota: «Είπα στον Joe ότι θα δώσει ασίστ!»

Δίχτυα βρήκε στη χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Watford ο Diogo Jota, με τον Joe Gomez να είναι εκείνος που του έδωσε την ασίστ με μια πολύ καλή σέντρα.

Ο Πορτογάλος δήλωσε πως ήξερε ότι ο Joe θα μοιράσει ασίστ:

“ Είπα στον Joe πριν το παιχνίδι πως θα δώσει ασίστ. ”

“ Μίλησα με τον Joe πριν από το παιχνίδι, είπα: «Θα δώσεις ασίστ σήμερα!» Θυμάμαι ότι κόντρα στη Nottingham είχε μερικές σέντρες που δεν κατάφερα να πετύχω, αλλά ήμουν σίγουρος για σήμερα και ευτυχώς για εμάς αυτό συνέβη. ”

Για τη νίκη πρόσθεσε:

“ Ήταν η αρχή ενός νέου κύκλου σήμερα – ήταν πολύ σημαντικό. Κάναμε τη δουλειά μας και ελπίζουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. ”

“ Θέλουμε να είμαστε σε κάθε διοργάνωση. Θέλουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια. Θα είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

“ Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πριν από το παιχνίδι ότι αυτό που μου αρέσει περισσότερο [σχετικά με] με την έναρξη στις 12.30 είναι ότι στις 15:00 έχουμε τρεις βαθμούς και την υπόλοιπη μέρα να απολαύσουμε! ”

“ Δεν είναι εύκολο. Οι παίκτες που επέστρεψαν από όλο τον κόσμο αυτή την εβδομάδα, ο αγώνας ξεκίνησε νωρίς. Ξέραμε ότι πάλευαν για την επιβίωση τους, εξακολουθούν να το κάνουν και ξέραμε ότι θα μας έδιναν ένα δύσκολο παιχνίδι, οπότε κάναμε τη δικό μας δουλειά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό [πράγμα] σήμερα. ”

Για τα 20 γκολ που έφτασε:

“ Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που φτάνω στα 20, οπότε απλά θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολλά να παίξουμε. ” Είπε ο Jota.

Για τον αγώνα με την Benfica: 

“ Ήμουν στην Πορτογαλία [κατά τη διάρκεια της διακοπής], ήρθα εδώ για να παίξω αυτό το παιχνίδι και πάω πίσω [εκεί] ξανά! Ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι κόντρα Benfica, στο γήπεδό της δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Με κεφαλιά σκόραρε ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com