Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diouf: «Ο Salah δεν θα πάρει τα λεφτά γιατί είναι Αφρικανός»

Diouf: «Ο Salah δεν θα πάρει τα λεφτά γιατί είναι Αφρικανός»

O El-Hadji Diouf.

Συνέχεια στις πολλές άστοχες δηλώσεις του για την Liverpool έδωσε με συνέντευξή του στο BeIN Sports o πρώην φορ των Reds, El Hadji Diouf.

Ο Σενεγαλέζος υπέγραψε για τη Liverpool το καλοκαίρι του 2002 ως αντικαταστάτης του Nicolas Anelka, αφού τα αδέρφια του τελευταίου – οι οποίοι τον αντιπροσώπευαν – δεν τα έβρισκαν με την διοίκηση των κόκκινων.

Τελικά, η μεταγραφή αποδείχθηκε εντελώς αποτυχημένη, αφού παρά το ταλέντο του, ο Diouf δεν έδειξε ποτέ τη συμπεριφορά ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Έπειτα από την αποχώρησή του, φρόντισε να αποδείξει σε όλους το ότι πρόκειται για έναν εντελώς συμπλεγματικό χαρακτήρα, κάνοντας διάφορες… περίεργες δηλώσεις, κυρίως για τον Steven Gerrard, υποστηρίζοντας πως ο λόγος που δεν πήγε καλά στη Liverpool ήταν ο εμβληματικός αρχηγός, και το ότι τον κακολογούσε στον Houllier!

Μη έχοντας τη δυνατότητα να κρατήσει τις αστείες απόψεις του για τον εαυτό του, ο Diouf έδωσε νέο ρεσιτάλ, αυτή τη φορά για το συμβόλαιο του Mohamed Salah, κατηγορώντας τη διοίκηση των Reds για… ρατσισμό!

Ο Αιγύπτιος φέρεται να ζητάει σχεδόν διπλασιασμό στις απολαβές του, κάτι που η Liverpool δεν δέχεται και έτσι οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει.

Ο Diouf, λοιπόν, ανέφερε πως: «Ο Salah πρέπει να αποδεχθεί πως δεν θα πάρει τα λεφτά που ζητάει επειδή είναι Αφρικανός! Το ίδιο συνέβη και σε εμένα όταν ήμουν στη Liverpool, δεν με άφηναν να πάω να παίξω με την εθνική μου».

«Είναι προφανές ότι η Liverpool πρέπει να αποδεχθεί τις απαιτήσεις του Salah. Αν ήμουν ο Salah, θα έμενα στη Liverpool. Θα βγάλει πολλά λεφτά, είναι ο καλύτερος της ομάδας μαζί με τον Mane και μαζί θα κερδίσουν πολλά τρόπαια».

«Είναι 30 τον Ιούνιο και του ζητάω να μείνει στους Reds για άλλα τέσσερα χρόνια. Μια μεταγραφή στη Real Madrid θα σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή».

Ο Gerrard με τον Diouf.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com