Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά η FSG»

Carragher: «Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά η FSG»

Ο Jamie Carragher με δηλώσεις του μετά το χθεσινό φιλικό των θρύλων της Liverpool με τους αντίστοιχους της Barcelona εξήγησε γιατί η διοίκηση της ομάδας δεν λαμβάνει την αναγνωρισιμότητα που της αξίζει.

“ Δεν νομίζω ότι κανένας ιδιοκτήτης λαμβάνει τα εύσημα από τους οπαδούς, αλλά η FSG έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Liverpool. Κερδίζουμε τρόπαια, έχουμε έναν τρόπο δουλειάς που τον παρακολουθεί όλος ο κόσμος. ” Είπε ο Carra στην ECHO.

“ Νομίζω ότι έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, ένα από τα καλύτερα προπονητικά και καταφέραμε να μείνουμε στο Anfield, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε γήπεδοΗ Liverpool αξίζει τα καλύτερα και οι παίκτες που έχει αξίζουν τα καλύτερα γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. ”

“ Οι εγκαταστάσεις εκεί, αυτό αποτελούν εύσημα στην FSG για ό,τι έχει προσφέρει όσον αφορά την Main Stand που κοιτάζω αυτή τη στιγμή, η ανακατασκευή της Anfield Road End και το νέο προπονητικό πρέπει να είναι τόσο καλό όσο τίποτα άλλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. ”

“ Λατρεύω το Melwood, από εκεί προέρχονται όλες οι αναμνήσεις μου και δεν θα το άλλαζα ποτέ, αλλά είναι υπέροχο αυτό που έχουν τώρα στο AXA Training Centre. ” Τόνισε ο Jamie Carragher.

Το AXA Training Centre άνοιξε τις πύλες του το 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com