Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > The Boot Room Boys: Το νέο ντοκιμαντέρ για την Liverpool

The Boot Room Boys: Το νέο ντοκιμαντέρ για την Liverpool

Ένα ολοκαίνουριο ντοκιμαντέρ για την ιστορία της Liverpool ανακοίνωσε το BT Sport, δημοσιεύοντας μάλιστα και το πρώτο του τρέιλερ.

Το ντοκιμαντέρ για τους Reds ονομάζεται: «The Boot Room Boys» και στόχος του είναι ξεφυλλίσει την ένδοξη ιστορία του συλλόγου και την μεγάλη της άνοδο από την δεύτερη κατηγορία κατά τη δεκαετία του 1960, μέχρι την κορυφή την δεκαετία του 1970.

Το διάσημο Boot Room αποτελεί μια μικρή αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τη Main Stand που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας τον περασμένο αιώνα.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Bill Shankly, ο οποίος με το τεχνικό του επιτελείο ανέλυε στη συγκεκριμένη αίθουσα τους αντιπάλους, καλούσε αντιπάλους προπονητές και σκεφτόταν ιδέες που άλλαξαν ριζικά την Liverpool FC.

Όταν ανέλαβε την Liverpool ο Bill Shankly, η ομάδα διένυε την έκτη συνεχόμενη σεζόν της στην δεύτερη κατηγορία του Αγγλικού πρωταθλήματος και μόλις 3.5 χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της πρώτης κατηγορίας για έκτη φορά στην ιστορία της, καθώς και το πρώτο της FA Cup έναν χρόνο αργότερα (1965).

Το BT Sport θέλει μέσω της νέας του παραγωγής να εξηγήσει πως το Boot Room έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, μέσω συνεντεύξεων και σπάνιου υλικού που δεν έχει δημοσιευτεί μέχρι και σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ είναι ασφαλώς εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του τραγουδιστή των The Farm, Peter Hooton και θα περιέχει συνεντεύξεις των Jürgen Klopp, Sir Kenny Dalglish, Phil Thompson, Ian Rush, Jimmy Case, David Fairclough, Alan Kennedy, Peter Krawietz, Pep Lijnders και άλλων.

Το «The Boot Room Boys» θα κάνει πρεμιέρα στο BT Sport την Τρίτη 5 Απριλίου.

Ο Bill Shankly άλλαξε την ιστορία της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com