Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mo Salah εναντίον Sadio Mane για μια θέση στο Μουντιάλ

Mo Salah εναντίον Sadio Mane για μια θέση στο Μουντιάλ

Οι δύο άσοι της Liverpool, Mo Salah και Sadio Mane θα κοντραριστούν απόψε το βράδυ σε προκριματικό αγώνα, με φόντο μια θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Αίγυπτος και Σενεγάλη βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αυτή τη φορά για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μόνο μια από τις δύο θα βρεθεί στο Κατάρ στα τέλη του έτους για την γιορτή του ποδοσφαίρου.

Οι δύο Κόκκινοι θα τεθούν αντιμέτωποι δύο φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες, με την πρώτη αναμέτρηση να πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στης 21:30 στο Κάιρο της Αιγύπτου και την ρεβάνς το βράδυ της Τρίτης στη Σενεγάλη.

Ο Mo Salah θα ενισχύσει κανονικά την χώρα του, παρά τον τραυματισμό στο πόδι που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Sadio Mane είναι απόλυτα έτοιμος και ξεκούραστος για τα δύο παιχνίδια, έχοντας μείνει εκτός από το διπλό των Reds στο City Ground την περασμένη Κυριακή.

Η Σενεγάλη θέλει να νικήσει ξανά την Αίγυπτο, όπως πριν έναν μήνα, ενώ οι Φαραώ θέλουν την ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Mohamed Salah ή Sadio Mane στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ;

Ο Sadio Mane παρηγορεί τον Mo Salah μετά τη λήξη του τελικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com