Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο σύνθημα σε ρυθμούς ΑΒΒΑ για τον Κώστα Τσιμίκα!

Νέο σύνθημα σε ρυθμούς ΑΒΒΑ για τον Κώστα Τσιμίκα!

Νέο σύνθημα σε ρυθμούς ΑΒΒΑ για τον Κώστα Τσιμίκα!

Νέο σύνθημα για τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα, Κώστα Τσιμίκα, με άρωμα από… ΑΒΒΑ, σκαρφίστηκαν οι οπαδοί της Liverpool!

Στο τελευταίο βίντεο της ομάδας στα social media, οι Diogo Jota, Thiago και Τσιμίκας παίρνουν μέρος σε ένα κουίζ, με το τελευταίο κομμάτι αυτού να είναι μια δοκιμασία!

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες έπρεπε να βγουν από την αίθουσα στο Kirkby, να βρουν ένα συμπαίκτη στο κυλικείο και να τραγουδήσει εκείνος το σύνθημα το εκάστοτε διαγωνιζόμενου. Ο Thiago βρήκε τον Henderson, o Jota τον Elliott, ο Κώστας όμως δεν είχε κάποιο σύνθημα και έτσι ο Konate – τον οποίο πίεσε ο Έλληνας μπακ – εφηύρε ένα δικό του με Γαλλικό freestyle rap!

Οι κόκκινοι φίλαθλοι είδαν το βίντεο και αμέσως σκαρφίστηκαν ένα νέο τραγούδι για τον διεθνή Έλληνα μπακ!

Στο ρυθμό του γνωστού «A man after midnight» των ΑΒΒΑ, οι scousers έγραψαν: «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas, his passport says he’s Greek, but we all know that he’s scouse!», το οποίο μεταφράζεται σε: «Τσίμι Τσίμι Τσίμι ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας, το διαβατήριο του λέει πως είναι Έλληνας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι scouser!».

Τα σχόλια στο twitter είναι… διθυραμβικά, με τους περισσότερους να λένε ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένο λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του! Το σύνθημα, το οποίο φαίνεται να έχει δυνατές προοπτικές, μπορείτε να απολαύσετε εδώ:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com