Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα είναι ένα σπριντ μέχρι τη γραμμή τερματισμού!»

Robertson: «Θα είναι ένα σπριντ μέχρι τη γραμμή τερματισμού!»

Ο Andy Robertson δηλώνει έτοιμος για τη μάχη πού έρχεται μεταξύ Liverpool και Manchester City στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, μετά το international break.

Το αριστερό full-back των Reds παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports από κοινού με τον Thiago Alcantara μετά το διπλό στο Emirates, αναφερόμενος σε αυτές στο πώς η ομάδα μας έστρεψε υπέρ της το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, στη νέα ασίστ πού κατέγραψε τροφοδοτώντας τον Bobby Firmino στο δεύτερο γκολ, και φυσικά για την κούρσα τίτλου, η οποία άναψε για τα καλά μετά το χθεσινό διπλό και την ισοπαλία της City στο Selhurst Park.

Ας πάρουμε με τη σειρά τις δηλώσεις του Robbo:

  • Για το πώς η Liverpool έστρεψε το παιχνίδι υπέρ της:

«Νομίζω ότι απλά παίξαμε λιγάκι καλύτερα, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 5-10 λεπτά, είχαμε μερικά κόρνερ και μερικές ευκαιρίες. Στην πλειοψηφία του υπόλοιπου πρώτου μισού εκείνοι ήταν καλύτεροι. Κρατούσαν καλύτερα την κατοχή, κέρδιζαν δεύτερες μπάλες λίγο καλύτερα από εμάς. Ξέραμε όμως ότι ήμασταν 0-0 στο ημίχρονο – ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε τους μικρούς χώρους λίγο καλύτερα, να διορθώσουμε μερικά πράγματα – και ευτυχώς αυτό λειτούργησε. Στο δεύτερο μισό ήμασταν πολύ πιο κυρίαρχοι, ήμασταν αυτοί πού πίεζαν, και ευτυχώς ήμασταν ψυχροί μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.»

  • Για το αν πήρε ικανοποίηση από την ασίστ του στον Firmino:

«Ναι, φυσικά, είναι πάντα καλό να συνεισφέρεις και να κάνεις ασίστ. Σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τον Bobby να τρέχει προς τα μπρος. Θεωρώ ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν λίγο πιο αμυντική για τον Trent και εμένα. Ο Martinelli και ο Saka θέλουν πολύ σκληρή δουλειά, είναι ζόρικα εξτρέμ, πάντα θέλουν τη μπάλα από πίσω, πάντα θέλουν να σε πηγαίνουν στο 1 vs 1. Θεωρώ ότι ο Trent ήταν εξαιρετικός εναντίον του Martinelli. Δεν είναι ποτέ εύκολα τα πράγματα εναντίον του Saka, οπότε είμαι χαρούμενος πού τον κράτησα ήσυχο απόψε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με το μηδέν στην άμυνα και προφανώς με την ασίστ στον Bobby. Ο Bobby αξίζει το γκολ του, θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικός όταν μπήκε. Το πιο σημαντικό είναι το τεράστιο τρίποντο!»

  • Για την κούρσα τίτλου με τη City:

«Ήταν ένα χρωστούμενο παιχνίδι. Δε μού αρέσουν και τόσο τα χρωστούμενα παιχνίδια. Τώρα έχουμε τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Θα προτιμούσα όμως να είμαστε στη θέση της Manchester City, είναι μπροστά μας, έχουν ακόμα προβάδισμα ενός πόντου, θέλουμε να βρεθούμε στη θέση τους. Νομίζω ότι αυτό το είπαν μερικά παιδιά μετά το ματς, και συμφωνώ μαζί τους. Χρειάζεται απλά να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Βρισκόμαστε σε καλή φόρμα τώρα και έχουμε άλλο ένα τεράστιο παιχνίδι την Κυριακή, άλλη μία ευκαιρία να βρεθούμε στο Wembley, και μετά έρχονται οι εθνικές ομάδες.»

  • Για το momentum της ομάδας σε αυτή την κούρσα τίτλου, μετά την 9η σερί νίκη στην Premier League, ο Andy Robertson ανέφερε:

«Έχουν έναν έξτρα πόντο σε σχέση με εμάς. Είναι έναν πόντο καλύτεροι, είναι μία φανταστική ομάδα – μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν δυνατά τη σεζόν. Εμείς έχουμε τελειώσει με την Premier League μέχρι μετά το international break, και μετά θα είναι ένα σπριντ μέχρι τη γραμμή τερματισμού! Είμαστε μέσα στην κούρσα. Τον Γενάρη πολλοί άνθρωποι ίσως δε θεωρούσαν ότι θα είμαστε μέσα στην κούρσα, όμως είμαστε, και χρειάζεται απλά να εστιάσουμε σε όσα κάνουμε και να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε.»

Robertson και Firmino αγκαλιάζονται μετά την ασίστ του πρώτου στον δεύτερο.
Robertson και Firmino αγκαλιάζονται μετά την ασίστ του πρώτου στον δεύτερο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com