Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην εκμετάλλευση των ευκαιριών»

Arteta: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην εκμετάλλευση των ευκαιριών»

O Mikel Arteta δήλωσε αρκετά ευχαριστημένος συνολικά με την απόδοση της ομάδας του, μετά την ήττα της από τη Liverpool με 2-0 στο Emirates.

Ο προπονητής της Arsenal, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του, θεωρεί ότι το κλειδί του χθεσινοβραδινού αγώνα ήταν η αποτελεσματικότητα των Reds και η αναποτελεσματικότητα των Gunners, ενώ ανέφερε και ότι η εμφάνιση των πρωτευουσιάνων δεν αντανακλάται από το τελικό σκορ.

Ας δούμε τις σημαντικότερες δηλώσεις του, σχετικά με:

  • Το αν οι χαμένες ευκαιρίες της Arsenal έκριναν το παιχνίδι:

«Απόλυτα. Δε θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει σωστά την απόδοση της ομάδας, όμως σε κάποια σημεία ήμασταν η καλύτερη ομάδα σε πολλές στιγμές. Σήμερα τα παιδιά έδειξαν κουράγιο, έπαιξαν με ένταση, κατανόησαν το παιχνίδι και εφάρμοσαν όλα όσα είχαμε σχεδιάσει, δυστυχώς όμως αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται στα σημεία, και αυτή ήταν η κρίσιμη διαφορά σήμερα.»

  • Για το αν αυτή η διαφορά στην αποτελεσματικότητα των ομάδων έδειξε τη συνολική απόσταση πού υπάρχει μεταξύ Arsenal και Liverpool:

«Αυτή ήταν η διαφορά σήμερα. Δε νομίζω ότι υπήρξε κάποια άλλη διαφορά πέρα από αυτό. Θεωρώ ότι έχουμε κλείσει πολύ αυτό το κενό, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, γιατί όταν εμείς βρίσκαμε αυτή την πόρτα (σ.σ. εννοεί ‘όταν η Arsenal έβρισκε ευκαιρίες’) δεν την περνούσαμε, ενώ εκείνοι την πέρασαν και σκόραραν δύο γκολ. Δεν είμαι χαρούμενος με τα γκολ πού δεχτήκαμε, είναι όμως μέρος του παιχνιδιού.»

  • Έπειτα στον Arteta ζητήθηκε να σχολιάσει την εξαιρετική εμφάνιση του Gabriel Martinelli στο χθεσινό ματς, εκείνος όμως φάνηκε να έχει το μυαλό του στη γενικότερη απόδοση της ομάδας του, κρίνοντας από την απάντησή του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο πού απέδωσε ξανά η ομάδα και με το πόσο έχει προχωρήσει, γιατί καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εναντίον αυτής της απίστευτης ομάδας. Είναι μία ομάδα πού κυριαρχεί σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, και το πώς παίξαμε, πώς τους εκθέσαμε, πώς δημιουργήσαμε τα θέματα πού τους δημιουργήσαμε, πώς κυριαρχήσαμε, το κουράγιο πού δείξαμε για να παίξουμε με τη μπάλα, δεν είναι εύκολο, πιστέψτε με.»

O Mikel Arteta δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς.
O Mikel Arteta δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com