Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλείνει Ben Doak η Liverpool

Κλείνει Ben Doak η Liverpool

Η Liverpool είναι έτοιμη να κλείσει τον 16χρονο Ben Doak που αγωνίζεται στην Celtic και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο νεαρός έκλεισε τα 16 τον περασμένο Νοέμβριο και δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Celtic, κάτι που σημαίνει πως οι Reds θα χρειαστεί να πληρώσουν μονάχα ένα μικρό ποσό στην Σκωτσέζικη ομάδα ως τροφεία του παίκτη.

Αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή σε δύο φετινά παιχνίδια του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος κόντρα σε Dundee United και Rangers.

Η Celtic τα τελευταία χρόνια έχει χάσει πολλά ταλέντα της Ακαδημίας της με παρόμοιο τρόπο και προσπάθησε να κρατήσει τον Doak, ωστόσο εκείνος φαίνεται να αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Anfield, όντας ενθουσιασμένος για την προοπτική συνεργασίας με τον Jürgen Klopp.

Οι Reds τα τελευταία χρόνια, επί Jürgen Klopp έχουν δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, τόσο προερχόμενους από την Ακαδημία τους, όπως ο Curtis Jones, όσο και εκτός αυτής, όπως είναι οι Harvey Elliott και Kaide Gordon, με τον δεύτερο μάλιστα να ξεκινά φέτος στον ημιτελικό του Carabao Cup κόντρα στην Arsenal.

Ο Doak θα υπολογίζεται αρχικά για την Under 19 και την Under 23 του συλλόγου, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα πάρει την ευκαιρία του και στην πρώτη ομάδα από τον Klopp.

Προς Liverpool ο Ben Doak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com