Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, Salah και Firmino

Ο Klopp για Brighton, Salah και Firmino

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Brighton στο AMEX.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε αρχικά στον Thomas Tuchel: 

“ Δεν του μιλάω τόσο συχνά. Οι υπάλληλοι της Chelsea δεν είναι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει. Ένας άνθρωπος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό, και είναι ο Vladimir Putin. ”

“ Δεν ξέρω για τον ρόλο του Roman Abramovich σε όλο αυτό, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι κοντά [στον Putin]. Νομίζω ότι αυτό που έκανε η κυβέρνηση είναι σωστό. ”

Ρωτήθηκε αν θα ανανεώσει ο Mo Salah:

“ Ο Mo σίγουρα περιμένει ότι αυτός ο σύλλογος θα είναι φιλόδοξος. Ήμασταν και είμαστε. Βοηθάει μεταγραφή του Λουίς Ντίαζ; Δεν νομίζω ότι πρόκειται για αυτό. Είναι απόφαση του Mo. Ο σύλλογος έκανε ό,τι μπορούσε. Είναι όλα καλά. ”

“ Τίποτα άλλο δεν έχει συμβεί, ο Mo δεν υπέγραψε ή απέρριψε ή οτιδήποτε άλλο, απλά πρέπει να περιμένουμε. Όλα είναι εντάξει. Δεν υπάρχει βιασύνη. ”

Για την Brighton είπε:

“ Η Brighton δεν είναι η καλύτερη στον κόσμο, αλλά είναι απίστευτα καλοί. Δεν είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά είναι ωραία τα λόγια [από τον Potter]. Γνωρίζει το ποδόσφαιρό του και ξέρει ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μας κάνει να αγωνιζόμαστε. ”

“ Έχουν την τέταρτη υψηλότερη κατοχή στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Καταλάβαμε ότι είναι σκληροί στο εντός έδρας παιχνίδι [2-2]. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να βρούμε μια σωστή αμυντική στάση. Είμαστε αρκετά ταπεινοί για να πάμε εκεί και να δουλέψουμε απίστευτα σκληρά. ”

“ Είναι μια πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου. Ο Graham έχει τον χρόνο να στήσει την ομάδα και τον χρησιμοποιεί αρκετά έξυπνα. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής – είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με αυτό που κάνει. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να το βλέπεις. ”

“ Για τον εντός έδρας αγώνα [2-2], έπαιξαν μέσα από τις γραμμές και πίσω από τις γραμμές – δεν μπορούν πολλές ομάδες να το κάνουν αυτό και το σέβομαι πολύ. Αυτή είναι η ομάδα που προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε αύριο. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Εξαιρετικός, εκπληκτικά γρήγορος – ό,τι μπορείς να θελήσεις. Είδαμε τι έχει στην προπόνηση, αλλά είναι διαφορετικό στον αγωνιστικό χώρο, το καταλαβαίνουμε όμως και στους αγώνες. Είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Αν η ομάδα χρειάζεται το μάξιμουμ των βαθμών:

“ Εάν υπάρχει κάποιο είδος μομέντουμ, θα πρέπει να δουλέψουμε με αυτό. Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση. Δεν έχουμε χρόνο ή σημεία για χάσιμο, οπότε συνεχίζουμε. Μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό εδώ. Το πρόβλημά μας είναι ότι παίζουμε με την Brighton τώρα. ”

“ Brighton εκτός, μετά Arsenal εκτός – είναι απίστευτα δύσκολο. Γιατί να πιστεύω ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε; Είναι σκληρή δουλειά, αλλά τα αγόρια είναι έτοιμα γι’ αυτό. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και αν όχι – θα πρέπει να προκαλέσουμε την τύχη μας. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα. ”

“ Δεν μπορούμε να την αποκαλέσουμε μάχη του τίτλου, γιατί είμαστε ακόμα πίσω. ”

Για τον Firmino:

“ Έχει επιστρέψει. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Έχουμε μερικά μικρά πράγματα, ο COVID επίσης δεν έχει τελειώσει. Προσπαθούμε τα πάντα για να το αποφύγουμε, αλλά δεν είναι πραγματικά δυνατό. Οι παίκτες και το προσωπικό δεν είχαν συμπτώματα, αλλά δεν μπορούν να προπονηθούν [αν κολλήσουν]. Θα δούμε. ”

Για τις φετινές ήττες:

“ Δεν είμαστε καλοί ηττημένοι. Συνήθως μετά το παιχνίδι δίνω μια μικρή συνέντευξη – συνήθως είναι πολύ ωραία! Αλλά κόντρα στην Ίντερ ήταν ελαφρώς διαφορετικά. Ήμουν σε καλύτερη διάθεση από τους παίκτες, αλλά έχασα και εγώ επίσης. ”

“ Τα αγόρια ήταν σαν να «χάσαμε» και εγώ σκεφτόμουν ότι «περάσαμε». Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε αντίδραση – αν δεν αμυνθείς σωστά απέναντι στην Brighton, θα έχεις πρόβλημα. Η πίεση μας ψηλά μας δεν ήταν καν κοντά σε αυτό που περίμενα απέναντι στην Inter. ”

“ Χάσαμε αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε με όλες τις ευκαιρίες που είχαμε. Είχαμε προβλήματα στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε προβλήματα σε κάθε ομάδα στον κόσμο. ”

Για την ένταση των αγώνων:

“ Δεν λυπόμαστε τους εαυτούς μας. Το έχουμε συνηθίσει. Έχουμε συνηθίσει να παλεύουμε – τέρμα γκάζι μέχρι το τέλος. Τα παιδιά πρέπει να επενδύσουν πολλά και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην αποκατάσταση τους. ”

“ Δεν υπάρχουν ειδήσεις από πλευράς τραυματισμών, θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι. ”

Με Firmino κόντρα στην Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com