Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Joe Gomez η Tottenham»

«Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Joe Gomez η Tottenham»

Την περίπτωση του Joe Gomez φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» η Tottenham εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με το 90min.

Ο Άγγλος στόπερ της Liverpool δεν έχει επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ του 2019/20, μετά το περσινό του τραυματισμό στο γόνατο. Ο Gomez τραυματίστηκε σοβαρά για τρίτη φορά στη θητεία του στους Reds στα γόνατα και από τότε δεν έχει καταφέρει να σπάσει το δίδυμο van Dijk – Matip, ενώ αυτή τη στιγμή είναι πίσω και από τον Ibrahima Konate στις επιλογές του Jurgen Klopp.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, όμως, να έρχεται, ο Joe θέλει οπωσδήποτε να έχει κερδίσει και πάλι τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Gareth Southgate. Η ποιότητα του στόπερ της Liverpool είναι αδιαμφισβήτητη και, υπό κανονικές συνθήκες, είναι ο παρτενέρ του John Stones, μπροστά από τους Maguire, Mings και Coady.

Χωρίς χρόνο συμμετοχής, όμως, και με δύο χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του, ο 24χρονος μπορεί να βλέπει αλλού το μέλλον του. Ο «συγκλονιστικός» ποδοσφαιριστής, όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο Jurgen Klopp, έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League. Το δημοσίευμα ονομάζει συγκεκριμένα τις West Ham, Leicester City, Newcastle και Tottenham, με τη τελευταία να φαίνεται ως η πιο πιθανή επιλογή.

Με τον Antonio Conte, οι Spurs έχουν αναρριχηθεί στη βαθμολογία, παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως χρειάζονται ένα στόπερ ακόμα, ειδικά με τα χαρακτηριστικά του Joe Gomez. Ο Fabrizio Romano έχει ήδη πει πως η ομάδα του Λονδίνου παρακολουθεί τις εξελίξεις με αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς και αυτός της Liverpool είναι η νούμερο ένα επιλογή, σύμφωνα πάντα με το 90min.

Η υπόθεση φαίνεται να έχει μέλλον και θα είναι μία που θα μας απασχολήσει αρκετά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δώδεκα συμμετοχές φέτος για τον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com