Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Inzaghi: «Πιο πολύ μας απογοήτευσε η ήττα στο Μιλάνο»

Inzaghi: «Πιο πολύ μας απογοήτευσε η ήττα στο Μιλάνο»

Το αποτέλεσμα στο Μιλάνο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της Liverpool στα προημιτελικά του Uefa Champions League, σύμφωνα με τον προπονητή της Inter, Simone Inzaghi.

Η Inter μπορεί να κέρδισε χθες στο Anfield με 0-1, ωστόσο η Liverpool ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, χάρη στη νίκη με 0-2 στο San Siro.

Ο Inzaghi ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:

“ Είμαστε στεναχωρημένοι για το πρώτο παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής. Η Liverpool είναι μια εξαιρετικά σκληρή ομάδα, αλλά παίξαμε πολύ καλά [απόψε] και ήμασταν ισοδύναμοι. Πληρώσαμε ακριβά την αποβολή. ”

“ Πιο πολύ είμαι πικραμένος για το αποτέλεσμα στο San Siro, από αυτό που συνέβη απόψε. Παίξαμε εναντίον της ίσως πιο δυνατής ομάδας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. ”

“ Κάναμε κορυφαία εμφάνιση σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια φανταστική ομάδα. Οι παίκτες τα πήγαν εξαιρετικά. Υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης που συνδέεται με το πρώτο σκέλος, επειδή το αποτέλεσμα ήταν σκληρό για εμάς. ”

“ Η Liverpool φάνηκε να αιφνιδιάζεται από το γκολ μας, αλλά η αποβολή του Alexis Sanchez είχε αντίκτυπο στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα. ” Δήλωσε ο Inzaghi.

“ Η ομάδα έμεινε στο παιχνίδι, κρατήσαμε καλά τη φόρμα μας και δεχθήκαμε την πίεση όπου χρειαζόταν, κάτι που ήταν πραγματικά μόνο από στημένες φάσεις. Επιστρέφουμε στο Μιλάνο με μια εντυπωσιακή νίκη, αλλά δυστυχώς είναι άχρηστη όσον αφορά τον στόχο μας να περάσουμε. ”

“ Αυτοί οι αγώνες μπορούν να μας επιτρέψουν να κάνουμε βήματα μπροστά και να μας κάνουν πιο δυνατούς. Δεν περνάγαμε από τη φάση των ομίλων εδώ και 11 χρόνια και τώρα η κλήρωση μας έδωσε τη Liverpool, αλλά δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να είμαστε εδώ και παίξαμε στα ίσια την πρόκριση. ”

Η Inter πήρε το διπλό στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com