Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι να χάνεις τα σωστά παιχνίδια»

Klopp: «Η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι να χάνεις τα σωστά παιχνίδια»

Χαρούμενος που ο πρωταρχικός στόχος της πρόκρισης στα προημιτελικά επιτεύχθηκε δήλωσε ο Jürgen Klopp, αναφέροντας παράλληλα πως το χθεσινό ήταν το κατάλληλο παιχνίδι για να ηττηθεί η ομάδα.

Ο Γερμανός για την ήττα είχε να πει:

“ Ο Peter Krawietz πάντα λέει ότι η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι να χάνεις τα σωστά παιχνίδια. Εξακολουθώ να το μισώ, αλλά αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να αντέξουμε να χάσουμε, ήταν το αποψινό. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε και το αξίζαμε. Είχαμε κάποια προβλήματα απόψε, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας του αντιπάλου. ”

“ Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν μου άρεσε η πίεση μας ψηλά. Χάσαμε την μπάλα σε περίεργες στιγμές. Δεν ήταν όπως το ήθελα. ”

Για την πρόκριση:

“ Ο πρωταρχικός στόχος σε αυτή τη διοργάνωση είναι να πάρεις την πρόκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πετάω από τη χαρά μου. ”

“ Στα δύο σκέλη, νομίζω ότι είναι δίκαιο. Κερδίσαμε ένα και κέρδισαν ένα. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στο τέλος χάσαμε κάτι που δεν είναι ωραίο, αλλά σεβόμαστε την Inter – μας προκάλεσαν πολλά προβλήματα. ”

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

“ Ήταν λίγο χαλαρό το πώς χάσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με αυτές. Έχουμε προκριθεί απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. ”

Για την αποβολή του Alexis Sanchez:

“ Συνεχίζει την προσπάθεια του και δεν μπορεί να σταματήσει και χτυπά τον Fab με άσχημο τρόπο. Νομίζω ότι είναι τυχερός που δεν πήρε διαφορετικό χρώμα κάρτας στο πρώτο ημίχρονο. Το πάθος είναι καλό, αλλά αν οδηγεί σε αυτά τα πράγματα, δεν βοηθάει. ”

“ Ήταν τυχερός που δεν πήρε κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο για τον Thiago. ”

Για τον αγώνα:

“ Αν έχεις μια ιταλική ομάδα στην κλήρωση, δεν ξεκινάς πάρτι αμέσως. Είναι «Ω θεέ! ”

“ Στα πρώτα 20 λεπτά δεν μου άρεσε η πίεση μας. Αυτό δεν έχει να κάνει με τους αντιπάλους μας, ήμασταν μόνο εμείς. ”

“ Όταν δεχθήκαμε το γκολ, το τελείωμα ήταν πραγματικά υπέροχο, αλλά μπορούσαμε να είχαμε κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. ”

“ Η Inter σκόραρε και το παιχνίδι έγινε πιο συναρπαστικό, αλλά μετά πήρε την κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια μπορούμε να την ελέγξουμε πλήρως το παιχνίδι. Είμαστε στα προημιτελικά. ” Είπε ο Klopp.

“ Το γκολ που δεχθήκαμε δεν έπρεπε να το έχουμε δεχθεί, παρόλο που το τελείωμα ήταν εξαιρετικό. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν – απλά φροντίζουμε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά. ”

Για το γκολ του Lautaro Martinez:

“ Το γκολ ήταν καλό, αλλά θα μπορούσαμε να το είχαμε μπλοκάρει. ”

Για τον Thiago πρόσθεσε:

“ Ήταν τυχερός – αυτό ήταν ένα σκληρό τάκλιν. Κανείς δεν θα είχε εκπλαγεί αν στον Sanchez έδειχνε διαφορετικό χρώμα κάρτας. ”

Ήττα αλλά πρόκριση για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com