Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν κρατούσαμε το μηδέν»

Moyes: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αν κρατούσαμε το μηδέν»

Στο μοναδικό γκολ της Liverpool που έκρινε την αναμέτρηση στάθηκε ο τεχνικός της West Ham, David Moyes στις δηλώσεις του στο Sky Sports μετά την ήττα της ομάδας του στο Anfield.

Οι Reds επικράτησαν με 1-0 των Hammers χθες το απόγευμα και ο Σκωτσέζος δεν μπόρεσε για άλλη μια φορά να πανηγυρίσει στην έδρα της Liverpool.

Στην κάμερα του Sky Sports δήλωσε:

“ Ήρθαμε εδώ πρόσφατα και ήρθαμε κοντά (σε ένα αποτέλεσμα) μερικές φορές, προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο δύσκολο μπορούμε, αλλά έχουν τόσα πολλά σημεία του γηπέδου από τα οποία μπορούν να σκοράρουν γκολ. Μερικές φορές πρέπει να εγκαταλείψεις μερικά πράγματα και να ρισκάρεις λίγο. ”

“ Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί, δεν θέλω να αγωνίζομαι εκτός έδρας και απλά να κάτσω μέσα στην περιοχή μου. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να υποφέρουμε χωρίς τη μπάλα, υπήρχε μια περίοδος στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ που ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε.”

“ Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι, ήθελα να κρατήσουμε το μηδέν, γιατί με αυτό πίστευα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και αν το είχαμε κάνει, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει – σίγουρα πίστευα ότι είχαμε τις ευκαιρίες (για να το κάνουμε). ”

“ Είχαν μερικές ευκαιρίες που τους δώσαμε – αλλά ωριμάσαμε μέσα στο παιχνίδι. Δεν τελειώσαμε την ευκαιρία του Pablo (Fornals) και στο δεύτερο ημίχρονο, νόμιζα ότι αν κάποια ομάδα επρόκειτο να πετύχει ένα γκολ, μάλλον θα ήμασταν εμείς. ” Σημείωσε ο Moyes.

Ο Alisson Becker κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com