Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί»

Robertson: «Αυτό που μετράει είναι οι 3 βαθμοί»

Εκείνο που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί, όπως δήλωσε ο Andy Robertson, τους οποίους και πήρε η Liverpool χθες, κερδίζοντας με σκορ 1-0 την West Han στο Anfield.

Ο Robbo μίλησε στο Sky Sports για τον αγώνα:

“ Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν καλοί σε μερικές στιγμές, αλλά και απρόσεκτοι άλλες φορές. Βάλαμε το σώμα μας μπροστά, πήραμε το πιο σημαντικό πράγμα – τους τρεις βαθμούς. ”

“ Η West Ham δυσκόλεψε σήμερα – είχε τέσσερις επιθετικούς που ήταν σε καλές θέσεις για να μας χτυπήσουν στην κόντρα. Ήταν γενναίοι, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά. ”

“ Έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι την Τρίτη – η Inter είναι σε καλή φόρμα – θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι το ντέρμπι του Manchester θα είναι στο παρασκήνιο. ”

Για το τάκλιν του στον Bowen στο δεύτερο μέρος:

“ Ο Virg δεν χάνει πολλές κεφαλιές, αλλά ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι ήμουν εκεί καθώς ο Jarrod (Bowen) ήταν σε πραγματική φόρμα πρόσφατα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε – χρειαζόμαστε περισσότερες νίκες, πρέπει να συνεχίσουμε και να παίρνουμε τους βαθμούς. ”

Για τις 200 παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα που συμπλήρωσε:

“ Κάθε παιχνίδι που παίζεις για αυτόν τον σύλλογο είναι ξεχωριστό. Το ότι έχω ξεκινήσει 200 φορές είναι καταπληκτικό για μένα – ελπίζω να υπάρξουν πολλά περισσότερα ξεκινήματα. Ανυπομονώ για το 201 και ούτω καθεξής! ”

Τα κατάφεραν χθες οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com