Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλω να μείνει ο Milner»

Klopp: «Θέλω να μείνει ο Milner»

Την επιθυμία του να ανανεωθεί το συμβόλαιο του James Milner για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν, εξέφρασε ο Jürgen Klopp με δηλώσεις του μετά το 6-0 επί της Leeds.

Ο Millie παραμένει πολύτιμος για τους Reds, όμως το τρέχον συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield, αν δεν υπογράψει επέκταση τους επόμενους μήνες.

Ο Klopp δήλωσε για τον Milner:

“ Αυτό που κάνει για εμάς είναι τόσο πολύτιμο. Και επιδιώκω να κρατήσω τη γλώσσα μου στον ενεστώτα, επειδή συνεχίζει να το κάνει, μέρα με τη μέρα. ”

“ Ήταν σταθερός κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Liverpool και σκεφτόμουν μόλις τις προάλλες ότι δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν να προσπαθήσω να τα κάνω όλα αυτά χωρίς αυτόν εδώ. ”

“ Όταν λέω συνομιλίες εννοώ ότι έδειξα την επιθυμία μου ο James να παραμείνει μαζί μας και πέρα από αυτή τη σεζόν, με την ιδιότητα του παιχνιδιού. Ο James θα συνεχίσει να παίζει, μου το είπε αυτό. Έτσι, πρέπει. ”

“ Το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, σωματικά, τεχνικά και από την άποψη της προσωπικής επιθυμίας και της δίψας για περισσότερα, σημαίνει ότι θα πρέπει να παίξει για όσο διαρκεί. Ελπίζω ότι θα είναι εδώ και αυτό έχω πει σε όσους στο σύλλογο αναλαμβάνουν αυτά τα καθήκοντα. ”

“ Δεν είναι δίκαιο ή σωστό να καταλήγουμε αμέσως στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει μια προσφορά, γιατί δεν νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο για τον James. Τα δίνει όλα, βοηθά τη συλλογικότητα και θέτει τα πρότυπα. Είμαστε όλοι πολύ ευλογημένοι που τον έχουμε στο σύλλογό μας. ”

“ Ξέρω ότι συνήθως δεν μπαίνω σε τόσες πολλές λεπτομέρειες σε θέματα όπως αυτό, αλλά δεδομένου του πόσο ευσυνείδητος είναι ο James όταν πρόκειται να μην αποκαλύπτει ιδιωτικά πράγματα δημόσια, ήθελα να καταστήσω σαφή την πραγματική θέση των πραγμάτων. ”

Ο James Milner παραμένει πολύτιμος για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com