Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την μάχη του τίτλου

Ο Klopp για την μάχη του τίτλου

Για την μάχη του φετινού τίτλου της Premier League μίλησε ο Jürgen Klopp, αναφερόμενος και στις δηλώσεις που έκανε ο Pep Guardiola την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τους Reds.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Ο Pep είπε ότι είμαστε ο πόνος στο κάτω μέρος της πλάτης ή μπορεί να είμαστε, αυτή είναι μια καλή περιγραφή και έτσι θα έπρεπε να είναι. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενοχλητικοί όσο το δυνατόν περισσότερο και μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να προσπεράσουμε. ”

“ Πρώτα και κύρια, είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στην κορυφή, όποιος κι αν είναι στην κορυφή γιατί αυτό δείχνει προφανώς ότι κάτι πάει στη σωστή κατεύθυνση. ”

“ Πέρυσι είχαμε τα προβλήματά μας και μερικές δυσκολίες, αλλά τις δύο σεζόν πριν, ήταν ένας τρελός αγώνας. Όχι, το προηγούμενο έτος γιατί ήμασταν τόσο μακριά. Και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν κάποια ιδιαίτερα πράγματα.”

“ Πρέπει να πω με όλο το σεβασμό – αυτό που κάνει η City είναι απίστευτο. Νομίζω ότι πιέζουμε ο ένας τον άλλον επίσης και όχι μόνο εμείς επειδή είναι οι άλλες ομάδες. Δεν ξεχνάω τις άλλες ομάδες. Δεν ξεχνάμε την Chelsea, δεν ξεχνάω τη United, την Arsenal, την Tottenham… όποιον κι αν είναι εκεί. ”

“ Αλλά πιέζουμε ο ένας τον άλλον, νομίζω ότι είναι έτσι. Άρα σε κρατάει απλά, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις λίγο μαλακός ή οτιδήποτε άλλο γιατί ο άλλος θα είναι αμέσως εκεί για να σε πιάσει. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, ή αν θα συμβεί, αλλά αυτό που έλεγα πάντα: έχεις στις καθοριστικές στιγμές της σεζόν αλλά δεν είναι τώρα, δεν τον Φεβρουάριο. Είναι ο Μάρτιος, Απρίλιος μάλλον. Πρέπει να είσαι αρκετά κοντά για να πάρεις μια απόφαση προς την κατεύθυνση σου. ”

“ Επομένως δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό γιατί αυτό που κάνουμε είναι πολύ ιδιαίτερο και δεν περιμένω να συμβαίνει αυτό κάθε εβδομάδα και δεν μπορείτε να αλλάζετε παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν. ”

Οι Reds θέλουν τον τίτλο.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com