Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τον Thiago ο Klopp

Μίλησε για τον Thiago ο Klopp

Για τον Thiago Alcantara μίλησε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου, εξηγώντας πως διαχειρίζεται η ομάδα την περίπτωση του έμπειρου μέσου, μετά τους τραυματισμούς που είχε να αντιμετωπίσει.

Ο Γερμανός είχε να πει:

“ Είναι ένας πολύ, πολύ καλός παίκτης. Δεν είχαμε ποτέ αμφιβολίες γι’ αυτό! Οι ικανότητές του είναι τρελές, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρείται σε φόρμα και γι’ αυτό δουλεύουμε μαζί. ”

“ Νομίζω ότι την περασμένη σεζόν στα τελευταία οκτώ ή εννέα παιχνίδια νομίζω ότι έπαιξε σταθερά όλα τα παιχνίδια, αν έχω δίκιο; Το οποίο όπως θυμάμαι, ήταν επίσης μια καλή περίοδος. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε – Ο ίδιος συμφωνεί – ότι υπήρξαν στιγμές που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. ”

“ Έτσι είναι. Έπειτα επιστρέφοντας, ακόμα και με την ποιότητά του, δεν μπορείς να έχεις ρυθμό συνεχώς. Αποκτάς ρυθμό, αλλά όχι αμέσως πάντα και αυτό είναι πολύ χρήσιμο αν μπορείς να παραμείνεις σε φόρμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. ”

“ Δεν είναι τόσο σημαντικό αν θα παίξεις τα πρώτα 60 λεπτά, τα τελευταία 30 ή τα 45 ή οτιδήποτε άλλο γιατί τότε πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τη σωστή ένταση για αυτόν και ακόμη και όταν δουλέψαμε τώρα περισσότερο μαζί, προφανώς δεν είναι για πολλά χρόνια. ”

“ Δεν είναι ότι ξέρουμε απολύτως τα πάντα και γι’ αυτό προσπαθούμε -χωρίς να τον κρατάμε έξω όταν είναι έτοιμος να παίξει- απλά προσπαθούμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα και αυτό λειτούργησε τώρα στα τελευταία παιχνίδια. ”

Ο Thiago Alcantara σκοράρει κόντρα στην Southampton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com