Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Inter, Henderson και Diaz

Ο Klopp για Inter, Henderson και Diaz

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το απόγευμα την συνέντευξη τύπου του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Inter για το Champions League.

Ο Γερμανός αρχικά αναφέρθηκε στον Henderson:

“ Κάτι κρύβετε πίσω από την ερώτησή σας υποθέτω. Είναι καλά – χτύπησε το γόνατό του – σήμερα ήταν μια δεύτερη μέρα ανάρρωσης. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν προβλήματα. Είναι καλά. ”

Για την Inter και για τα εκτός έδρας γκολ που δεν ισχύουν πλέον:

“ Η διαφορά μεταξύ Burnley και Inter είναι τεράστια σε ορισμένα σημεία, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Η Inter θα είναι συμπαγής. Η Inter είναι μια κορυφαία, κορυφαία, κορυφαία ομάδα με παίκτες κορυφαίας κατηγορίας και έναν προπονητή κορυφαίας κατηγορίας. ”

“ Είναι πολύ καλά οργανωμένοι, πολύ καλά γυμνασμένοι, έχουν δημιουργικότητα στον αγωνιστικό χώρο και έχουν καλούς παίκτες. Πρέπει να πιάσουμε κορυφαία απόδοση για να έχουμε ακόμη και μια ευκαιρία. ”

Για την αλλαγή στα εκτός έδρας γκολ:

“ Πηγαίνουμε εκεί για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μου άρεσε ο κανόνας ακόμα και ως οπαδός – δεν είμαι σίγουρος γιατί τον έχουν καταργήσει, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε και δεν θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

Για το πλήρες ρόστερ που έχει:

“ Είναι μια καλή κατάσταση, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό το πώς παίζουμε αντί για το ποιος παίζει. Χρειαζόμαστε επιλογές για διαφορετικές καταστάσεις και διαφορετικά προβλήματα. Μπορούμε επίσης να κάνουμε 5 αλλαγές αύριο – αυτό είναι μια τεράστια ώθηση. ”

“ Δεν μπορώ απλώς να διαλέξω την ίδια ενδεκάδα επειδή κερδίσαμε τον τελευταίο αγώνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε μαζί. Είναι αρκετά συναρπαστικό. ”

Για τους Salah και Mane:

“ Και τα δύο αγόρια δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ – αυτό είναι που σκοτώνει την ανάκαμψη αφού κερδίσεις κάτι. Ήταν σε φόρμα την επόμενη μέρα του αγώνα. Και οι δύο παίκτες είναι μια δύναμη της φύσης. Αναρρώνουν εξαιρετικά γρήγορα. Δεν με εκπλήσσει καθόλου. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τη νίκη στο San Siro τον Δεκέμβριο:

“ Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα – ήταν καλό όταν το κάναμε – δεν περιμέναμε ότι θα περνάγαμε από τον όμιλο όπως κάναμε [κερδίζοντας 6 παιχνίδια], αλλά δεν βοηθά τώρα. ”

“ Νομίζω ότι αυτό είναι το παιχνίδι νούμερο 51 στο UCL από τότε που ήρθα εδώ – αποκτήσαμε κάποια εμπειρία στη διοργάνωση και θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

Για τη σειρά των αγώνων:

“ Είναι καλό έτσι, αλλά δεν είναι το αποφασιστικό σημείο, καθώς δεν θέλουμε να βασιζόμαστε πολύ στο Anfield. Μπορεί να μας πιέσει όταν το χρειαζόμαστε, αλλά δεν θέλουμε να βασιστούμε πολύ σε αυτό. ”

Για την ομάδα της Inter:

“ Ανυπομονώ πολύ να δω τον Ivan Perisic. Μου αρέσει πολύ. Κερδίσαμε το νταμπλ μαζί. Ο Barella δεν μπορεί να παίξει – αυτό δεν είναι κακό για εμάς. Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει όλα τα πράγματα που θέλεις από έναν μέσο. ”

“ Αλλά ο αντικαταστάτης μπορεί να είναι ο Vidal, οπότε η εμπειρία είναι στα καλύτερά της. Έχει παίξει παντού στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. ”

“ Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που αν δεν ήμουν εκεί, θα το έβλεπα σίγουρα. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Είναι κορυφαίο παιδί, κορυφαίος παίκτης Το έχει δείξει ήδη. Πρέπει να συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα για να ξέρει ακριβώς τι θέλω από αυτόν. ”

“ Η χαρά του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τόσο εμφανής. Στην προπόνηση δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά. Δεν είχα ποτέ τέτοιο παίκτη, είναι τρελό. Περιμένουμε πολλά από αυτόν. Έχω μια καλή αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ ωραία ιστορία για αυτόν στη Liverpool. ”

Αν θα παίξει ρόλο η παράδοση:

“ Δεν το νομίζω. Νομίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ιστορία, αλλά δεν θα υποφέρουμε από αυτήν, καθώς έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα από τότε. Αντιμετωπίζουμε μια απίστευτα δυνατή ομάδα. Δύο μεγάλοι σύλλογοι – πολύ επιτυχημένοι σύλλογοι. ”

Ο Luis Diaz εντυπωσιάζει τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com