Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα χορηγική συμφωνία για την Liverpool με την Vista

Νέα χορηγική συμφωνία για την Liverpool με την Vista

Η Liverpool πρόσθεσε έναν ακόμη χορηγό στη σχετική λίστα της, καθώς πρόσφατα σύναψε μια πολυετή συμφωνία με την εταιρεία σχεδιασμού και μάρκετινγκ Vista.

Η Vista, η οποία ιδρύθηκε το 1995 και εδρεύει στην Ιρλανδία, θα αποτελέσει συνεργάτη σχεδιασμού και μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις και θα βοηθήσει τον σύλλογο στις προσπάθειές του να ενισχύσει τις μικρές επιχειρήσεις και να τους δώσει μια μεγαλύτερη πλατφόρμα και έκθεση μέσα από την παγκόσμια απήχηση της Liverpool.

Ως μέρος της συμφωνίας, η Liverpool και η Vista, θα λανσάρουν την εμπειρία «Small Business of the Match», μέσω της οποίας εμπνευσμένοι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα επιβραβεύονται για τον θετικό αντίκτυπό τους στην κοινότητα και θα ανταμείβονται μέσω διαφόρων εμπειριών μιας αγωνιστικής ημέρας στο Anfield.

Επιπλέον, η Vista μέσα από την συνεργασία με τις συγκεκριμένες μικρές επιχειρήσεις θα τους παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και μάρκετινγκ.

Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι η πρώτη αθλητική συνεργασία της Vista στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία αποτελεί τον συνεργάτη σχεδιασμού και μάρκετινγκ για εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 1,5 εκατομμυρίων επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Νέα χορηγική συμφωνία για την Liverpool με την Vista
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com