Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καθάρισε στο δεύτερο και πήρε την πρόκριση η Liverpool

Καθάρισε στο δεύτερο και πήρε την πρόκριση η Liverpool

Το καθήκον της έκανε ξανς η Liverpool, παίρνοντας την πρόκριση για τον πέμπτο γύρο του FA Cup, μετά τη νίκη της με σκορ 3-1 επί της Cardiff.

Οι Reds καθάρισαν στο δεύτερο μέρος, έχοντας ως σκόρερς τους Jota, Minamino και Elliott. Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν την Norwich.

Α’ Ημίχρονο: Με αρκετά δυνατή ενδεκάδα και τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Cardiff.

Με την συμπλήρωση 5 λεπτών αγώνα οι Reds είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία, με τον Diogo Jota να μην μπορεί να νικήσει τον Phillips από το σημείο του πέναλτι.

Καλή στιγμή είχαν οι φιλοξενούμενοι περίπου 20 λεπτά αργότερα, όταν ο McGuiness σούταρε από μακρινή απόσταση, μη βρίσκοντας όμως εστία. Παρόμοια κατάληξη είχε και το εκτός περιοχής σουτ του Keita στο 26’.

Τεράστια ευκαιρία είχε το σύνολο του Klopp στο 34ο λεπτό, όταν ο Minamino γύρισε σωστά στον Jones, όμως το πλασέ του τελευταίου από καλή θέση έφυγε ψηλά.

Β’ Ημίχρονο: Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τη Liverpool, αφού ο Kelleher αντίκρισε στο 46’ την κίτρινη κάρτα για εκτός περιοχής τάκλιν στον Harris. 

Αρκετά ψηλά έφυγε η προσπάθεια του Curtis Jones στο 52’, με την λύση για τους Reds να έρχεται ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Diogo Jota! 

Ο Trent εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήγε συστημένη στο κεφάλι του Diogo Jota και ο Πορτογάλος την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 στο 53’!

Με νέα κεφαλιά απείλησε η ομάδα του Klopp στο 55’, όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια του Firmino μπλοκαρίστηκε από τον Phillips. 

Στο 57’ οι Reds πραγματοποίησαν τις δύο τους πρώτες αλλαγές με τον Harvey Elliott να επιστρέφει στη δράση, αντικαθιστώντας τον Keita και τον Luis Diaz να περνά αντί του Jones. 

Τεράστια ευκαιρία έχασε η Liverpool και στο 60ο λεπτό, όταν το γυριστό του Jota έφυγε λίγο εκτός εστίας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα. 

Τη νίκη-πρόκριση κλείωσαν οι Reds στο 68’, όταν ο Luis Diaz με την επιμονή του κέρδισε τη μπάλα σε πλάγια εντός περιοχής θέση, για να γυρίσει προς τον Minamino, με τον Ιάπωνα να σκοράρει με πλασέ για το 2-0!

Στο 76’ ήταν η σειρά του Harvey Elliott να χριστεί σκόρερ, κάνοντας την επιστροφή του με τον ιδανικότερο τρόπο! Ο Robertson σέντραρε από τα αριστερά, ο Harvey κοντρόλαρε άψογα και γύρισε σωστά το κορμί του, πριν εκτελέσει εντυπωσιακά για το 3-0! 

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ιδανικά στην αντεπίθεση, με τους Davies και Collwill να συνεργάζονται σωστά και τον τελευταίο να νικά τον Kelleher από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Τσιμίκας (Robertson 70′), Henderson (Thiago 78′), Keita (Elliott 57′), Jones (Diaz 57′), Minamino (Milner 69′), Jota, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Morton, Gordon

Cardiff: Phillips, Flint, McGuiness, Denham, Ng (Semenyo 90+3′), Vaulks (Doyle 69′), King (Colwill 69′), Pack, Bagan, Harris (Davies 58′), Collins (Hugill 58′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Leicester.

Επέστρεψε με γκολ ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com