Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/2/1997 Τελευταίο κόκκινο γκολ στο Baseball Ground (vid)

Σαν σήμερα: 1/2/1997 Τελευταίο κόκκινο γκολ στο Baseball Ground (vid)

Το τελευταίο τους γκολ στο Baseball Ground θα σημείωναν σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Derby County.

Οι Κόκκινοι διεκδικούσαν το πρωτάθλημα από τους «αιώνιους» αντιπάλους τους, την Manchester Utd και δεν είχαν κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών. Απέναντι τους εκείνο το απόγευμα Σαββάτου, η δυσκολοκατόρθωτη Derby County του scouser Paul Jones, που «έβαλε» δύσκολα στους Reds.

Πέραν του αγωνιστικού, οι οπαδοί των «Κριαριών» (το παρατσούκλι της Derby County), δεν άφησαν σε χλωρό κλαδί τον Stan Collymore σε όλο το παιχνίδι, μην ξεχνώντας το πέρασμά του από την «αιώνια» αντίπαλο τους, την Nottingham Forest. Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός των Reds δεν πτοήθηκε πάντως και στο 75′ «πλήρωσε» με τον καλύτερο τρόπο τα απρεπή σχόλια προς το πρόσωπο του, με ένα εντυπωσιακό γκολ από ασίστ του «God» Robbie Fowler.

Έτσι οι Κόκκινοι έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης κι έμεινα σε απόσταση βολής (1 βαθμό), πίσω από την πρωτοπόρο Manchester Utd. Να σημειωθεί ότι η νίκη αυτή των Κόκκινων, ήταν η τελευταία στο γήπεδο αυτό, καθώς το επόμενο καλοκαίρι οι Rams (Κριάρια), μετακόμισαν μετά από 102 χρόνια στο νέο τους γήπεδο, το Pride Park Stadium.

Το παιχνίδι στο Baseball Ground παρακολούθησαν 18.102 θεατές. Στο παρακάτω link και στο χρονικό σημείο 2′:25″, μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ του Stan Collymore:

Σαν σήμερα: 1/2/1997 Τελευταίο κόκκινο γκολ στο Baseball Ground
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com