Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκε ενόψει Ισημερινής Γουινέας ο Mane

Προπονήθηκε ενόψει Ισημερινής Γουινέας ο Mane

Στις ομαδικές προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Sadio Mane, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με το Πράσινο Ακρωτήρι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο επιθετικός των Reds δεν αποκόμισε κάποιον σοβαρό τραυματισμό, παρότι αντικαταστάθηκε αμέσως μετά το δεύτερο χτύπημα και είναι διαθέσιμος για τον αποψινό προημιτελικό της χώρας του με την Ισημερινή Γουινέα.

Για την κατάσταση του και την επιστροφή του στις προπονήσεις μίλησε ο τεχνικός της Σενεγάλης, Aliou Cisse:

Ο Cisse συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Τα πάει καλά. Επέστρεψε χθες στις προπονήσεις. Παρακολουθούμε σταδιακά την εξέλιξή του και θα προπονηθεί σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Η σύγκρουση μεταξύ των δύο παικτών ήταν σοβαρή, αλλά είναι ένας αθλητής κορυφαίου επιπέδου γνωρίζει που πολύ καλά το σώμα του. ”

“ Όταν έγινε η σύγκρουση συνέχισε να παίζει, οι γιατροί μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής ήταν επίσης εκεί. Είχε ακόμα τις αισθήσεις του, η απόδειξη ήταν ότι έβαλε το πρώτο γκολ. Ήταν καλά και όταν βγήκε. ”

“ Δεν υπήρχε συναγερμός στον πάγκο που μας ώθησε να κάνουμε αλλαγή. Αλλά μπορώ να σας καθησυχάσω, η υγεία του Sadio Mane και όλων των παικτών είναι πολύ σημαντική. Ποτέ δεν παίξαμε με την υγεία των παικτών μας, το αποτέλεσμα δεν θα είναι πάνω από αυτό. ”

Ο Sadio Mane σκόραρε κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com