Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το συμβόλαιο του Luis Diaz με τη Liverpool

Το συμβόλαιο του Luis Diaz με τη Liverpool

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Luis Diaz από την Porto στη Liverpool έναντι £37.5 εκατομμυρίων.

Ο εξτρέμ πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων του στην Αργεντινή το Σάββατο και την Κυριακή θα περάσει από τον δεύτερο κύκλο, πάντα υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Jim Moxon που ταξίδεψε στην Αργεντινή.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κολομβιανός κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει περίπου £90.000 την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Paul Joyce.

Ο 25χρονος θα αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα και κόντρα στην Αργεντινή τα ξημερώματα της Τετάρτης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν ταξιδέψει στο Merseyside για να ενταχθεί στην ομάδα της Liverpool.

Η άφιξη του Diaz στο Νησί υπολογίζεται πως θα λάβει χώρα στα τέλη της ερχόμενης εβδομαδας, μόλις δηλαδή επιλυθούν και ορισμένα θέματα που αφορούν την βίζα του.

Η άφιξη του στην ομάδα δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα παραχωρηθεί κάποιος από τους επιθετικούς του ρόστερ, αν και οι Reds είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις όποιες ικανοποιητικές προτάσεις καταφτάσουν για τους Takumi Minamino και Divock Origi. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί η πώληση (τουλάχιστον) ενός εκ των δύο παικτών.

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com