Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Αν κάποιος δεν πιστεύει στον τίτλο, ας μείνει σπίτι»

Virgil: «Αν κάποιος δεν πιστεύει στον τίτλο, ας μείνει σπίτι»

Ισχυρό μήνυμα έστειλε ο Virgil van Dijk, μιλώντας για τις ελπίδες που διατηρούν οι Reds να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο της Premier League.

Η Liverpool παραμένει μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, θέλοντας να χτίσει πάνω στα τελευταία καλά αποτελέσματα της.

Ο Ολλανδός για τη διεκδίκηση του τίτλου δήλωσε:

“ Αν κάποιος δεν πιστεύει [ότι η Liverpool μπορεί να πιάσει τη Manchester City] τότε καλύτερα να μείνει σπίτι, κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί βαθμοί που μπορούμε να συλλέξουμε, υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια να παίξουμε, υπάρχουν τόσα πολλά κύπελλα στα οποία συμμετέχουμε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. ”

“ Απλώς το κάνουμε πολύ καλό με όλα όσα έχουμε. Επίσης, θα υπάρξουν στιγμές στα παιχνίδια που θα έχουμε πολλές δυσκολίες –κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό– και μετά χρειαζόμαστε και την υποστήριξή, οπότε δεν με ανησυχεί ούτε αυτό. ”

Για τα γκολ που σκοράρει:

“ Όλοι πρέπει να συνεισφέρουν στους τρεις βαθμούς. Τα στόπερ είναι μεγάλο μέρος των στημένων φάσεων και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό, να σκοράρουμε και να συνεισφέρουμε για την ομάδα. ”

“ Αλλά έχουμε επίσης ευθύνη να μην δεχόμαστε γκολ. Κάθε φορά έχουμε [αυτή την ευθύνη], δεν έχει σημασία ποιος είναι στο γήπεδο. ”

“ Δεν νομίζω ότι κάνεις κάτι διαφορετικό, κατά τη γνώμη μου, από αυτό που κάνεις συνήθως. Νομίζω ότι η ευθύνη είναι πάντα εκεί και πάντα ισχύει. ”

Ο Virgil van Dijk άνοιξε το σκορ την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com