Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο»

Robertson: «Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο»

Μια ακόμη ασίστ μοίρασε ο Andy Robertson και βοήθησε τη Liverpool να φτάσει στη νίκη με 3-0 επί της Brentford το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield.

Ο αμυντικός μίλησε για τη νίκη:

“ Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και ήταν απλώς να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Έπρεπε να μείνουμε σε αυτό που είχαμε προετοιμάσει, σε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Ευτυχώς, πετύχαμε το γκολ λίγο πριν το ημίχρονο. ”

“ Νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. ”

“ Κάθε ομάδα που κατάφερε να πάρει βαθμούς από την Brentford έπρεπε να κάνει υπομονή. Είναι μια ποιοτική, καλά οργανωμένη ομάδα. Είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να τους βλάψουμε στα στημένα. ”

“ Αυτό το γκολ ηρέμησε τον κόσμο και σκέφτηκα ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά κυρίαρχοι. Θα μπορούσε να είχαμε δύο ακόμη γκολ. Ο Jota σημάδεψε το δοκάρι, ο Bobby Firmino είχε μερικές ευκαιρίες. ” Είπε ο Robertson.

“ Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα – κρατήσαμε το μηδέν, τρία πολύ καλά γκολ και τώρα προχωράμε. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή για το υπόλοιπο της σεζόν και απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και ας δούμε πού θα καταλήξουμε. ”

Για την ασίστ του για τον Oxlade-Chamberlain:

“ Ο Alex μου είπε ότι θα έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, αν έκανα την σέντρα νωρίς. Θα τα άκουγε αν δεν ήταν εκεί που έπρεπε! ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Η Manchester City είναι μια φανταστική ομάδα – μια από τις καλύτερες στην ιστορία της Premier League – έχουμε μειώσει λίγο, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στις νίκες. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη για να την δούμε προς το παρόν. ”

“ Είμαστε αντιμέτωποι με έναν από τους καλύτερους και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. ”

Ο Robertson έδωσε την ασίστ για το γκολ του Oxlade-Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com