Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Frank: «Ήμασταν απίστευτοι στο πρώτο ημίχρονο»

Frank: «Ήμασταν απίστευτοι στο πρώτο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης του Anfield εναντίον της Liverpool έμεινε ο τεχνικός της Brentford, Thomas Frank, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο προπονητής της Brentford δήλωσε για τον αγώνα και την εμφάνιση των παικτών του: 

“ Νομίζω ότι ήμασταν απίστευτοι στο πρώτο ημίχρονο. Κρατήσαμε τη Liverpool πολύ ήσυχη. Φυσικά είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Premier League που αγωνίζονται για τον τίτλο, αλλά στο ανοιχτό παιχνίδι δεν τους δώσαμε τίποτα. ”

“ Υπήρξαν τα κόρνερ που ήταν επικίνδυνοι και είχαμε αυτές τις ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς αν παίζεις στο Anfielf. Αν πάμε στο ημίχρονο 0-0, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ξέραμε ότι αν θέλαμε να πάρουμε βαθμούς εδώ, δεν μπορούμε να δεχθούμε γκολ σε στημένη φάση. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να είμαστε γενναίοι, μέσα στις μονομαχίες, είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Mbeumo, όμως τι σέντρα και τι τελείωμα υπήρξε για το δεύτερο γκολ της Liverpool. Αυτό το γκολ τελείωσε τον αγώνα. ” Σημείωσε ο Frank.

“ Αυτό που θα κρατήσω είναι η εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο, αυτή θα μας δώσει αρκετή ελπίδα για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

Την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου κρατά ο Thomas Frank.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com