Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Ox»

Klopp: «Βρίσκεται σε καλή κατάσταση ο Ox»

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Alex Oxlade-Chamberlain, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, παρότι δεν ξεκίνησε βασικός στην προχθεσινή αναμέτρηση της Liverpool με την Arsenal για το Carabao Cup.

Ο Ox πέρασε ως αλλαγή κόντρα στην πρώην ομάδα του το βράδυ της Πέμπτης και αναμένεται να επιστρέψει στην Κόκκινη ενδεκάδα στον αυριανό αγώνα εναντίον της Brentford για την 22η αγωνιστική.

Ο Klopp είπε τα εξής για τον Ox:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με το Ox. Αλλά ξέρω ότι ήταν απογοητευμένος χθες το βράδυ – το καταλαβαίνω 100%. Θα ήμουν και εγώ. ”

“ Το θέμα είναι ότι είχαμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έπρεπε να σκεφτούμε πώς θα ξεκινήσουμε και τι αλλάξουμε. Και προφανώς το παιχνίδι εξελίχθηκε ελαφρώς διαφορετικά από ό,τι περιμέναμε. Ο Ox θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει, είναι σε καλή κατάσταση και είναι σε πολύ καλή στιγμή. ” Ανέφερε ο τεχνικός των Reds.

“ Και για μένα, έπρεπε να ξεκινήσουμε όπως ξεκινήσαμε. Έχουμε με τον Curtis και τον Oxlade, δύο επιθετικές επιλογές όπου κι αν τις χρησιμοποιήσουμε και αυτό είναι. Αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τον Ox για να είμαι ειλικρινής, είναι σε πολύ καλή κατάσταση στιγμή και θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες.”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain μειώνει κόντρα στη Leicester για το Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com