Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brentford, τραυματίες και ισοπαλία με Arsenal

Ο Klopp για Brentford, τραυματίες και ισοπαλία με Arsenal

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Brentford στο Anfield.

Ο Klopp ρωτήθηκε για τη δημιουργικότητα της ομάδας:

“ Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις αυτές τις ερωτήσεις είναι να σκοράρεις. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, οι παίκτες δεν είναι εδώ και είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μας λείπουν; Ναι. ”

“ Είχαμε κάποιες δυσκολίες με 10 παίκτες όταν ο Mo και ο Sadio ήταν στην ομάδα. Τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα χθες το βράδυ – έγινε η κόκκινη κάρτα, έπρεπε να σπάσουμε ένα πολύ χαμηλό μπλοκ άμυνας στη συνέχεια. ”

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα:

“ Δεν ήμασταν αρκετά καλοί σε ορισμένες στιγμές, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ποιος δεν είναι εδώ. Έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να τα πάμε καλύτερα ως ομάδα. ”

“ Η ζωή έχει να κάνει με εμπειρίες – δεν διαγράφουμε την χθεσινοβραδινή, είναι όλα μια εμπειρία. Μπορεί να παίξουμε εναντίον ενός μιας παρόμοιας ομάδας την Κυριακή, αλλά με 11 παίκτες. Δεν ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι χθες το βράδυ. ”

Για τα 350 παιχνίδια που θα συμπληρώσει την Κυριακή στον πάγκο των Reds:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τα πράγματα που έχουμε πετύχει εδώ μέχρι στιγμής, αλλά δεν το σκέφτομαι ούτε δευτερόλεπτο. Το επόμενο παιχνίδι είναι πραγματικά καθοριστικό, όταν είσαι προπονητής εδώ περιμένεις να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Όλοι περιμένουν να κερδίσουμε, περιμένουμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το καθήκον, είναι μια χαρά αυτό. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, είναι ένας φανταστικός σύλλογος, είμαι πολύ χαρούμενος με τον χρόνο εδώ μέχρι στιγμής. Το 350 είναι ένας ωραίος αριθμός. ”

Για την Brentford:

“ Περιμένω έναν αγώνα, έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο να παίζουν ειδικά εναντίον μας. Ο τερματοφύλακας εκείνη την ημέρα ήταν ο playmaker με πολλές μακριές μπάλες και παλέψαμε να τις υπερασπιστούμε – τα γκολ που έβαλαν θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει.”

“ Κόντρα στις στημένες φάσεις τους, ήταν σαν να κοιμόμασταν και μπορούσαν να σκοράρουν. Δεν πρέπει να πάει έτσι. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. ”

“ Ο Thomas Frank κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί, έχουν ενδιαφέροντες παίκτες με τον τρόπο που θέλουν να παίξουν. Ελπίζω όμως να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζω να χρησιμοποιήσουμε το Anfield, αυτό θα ήταν χρήσιμο. ” Είπε ο Klopp.

Για τους τραυματισμούς:

“ Από όσο ξέρω, δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί. Υπήρξαν μερικά χτυπήματα χθες το βράδυ – ο Virg, ο Robbo, ο Millie, αλλά αμέσως μετά το παιχνίδι, η ιατρική ομάδα είπε ότι ήταν όλοι καλά. Θα δούμε. Δεν υπάρχουν  τραυματισμοί μέχρι στιγμής. Έχουμε την ίδια ομάδα. ”

Για την απουσία του Naby Keita:

“ Στην μέρα του, ο Naby είναι ένας από τους καλύτερους μέσους που έχω δει. ”

Για τους Mane και Salah:

“ Δεν υπάρχει τίποτα κακό να πούμε για τον Sadio και τον Mo. Εξαιρετικοί παίκτες. Χθες το βράδυ δεν χάσαμε ταχύτητα, δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Η Arsenal αμυνόταν τόσο βαθιά, οπότε πού θα μπορούσαμε να τρέξουμε; Πρέπει να χτίσουμε πάνω στο πώς ξεκινήσαμε. ”

“ Η Arsenal ήταν τόσο βαθιά μέσα στο γήπεδο που δεν υπήρχε χώρος για τρέξιμο. Είχαμε πολλές κορυφαίες στιγμές στην αρχή και έπρεπε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό. Η γρήγορη σκέψη είναι πολύ πιο σημαντική από το γρήγορο τρέξιμο. ”

“ Ήταν ξεκάθαρο ότι μετά την ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Arsenal με 10 παίκτες χθες το βράδυ, θα με ρωτούσαν για τον Sadio και τον Mo. ”

“ Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις. Χθες το βράδυ δεν ήμασταν τέλειοι, αλήθεια, αλλά ίσως στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο κοντά στα συνηθισμένα μας στάνταρ. Αυτή είναι η περίοδος μας τώρα, ας την περάσουμε μαζί. ”

Για τον Origi:

“ Είναι πιθανό να τον δούμε σύντομα. Χθες ήταν έξω και έτρεχε, φαινόταν πολύ καλός. Δεν θα είναι πολύ μακριά. ”

Κόλλησαν στην ισοπαλία χθες οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com