Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/1/2001 Υπογράφει στους Reds ο Jari Litmanen (vid)

Σαν σήμερα: 4/1/2001 Υπογράφει στους Reds ο Jari Litmanen (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει στην Liverpool ο διεθνής με την Εθνική ομάδα της Φινλανδίας και πρώην επιθετικός των Reds, Jari Olavi Litmanen.

O Jari Litmanen, που δεν έκρυψε ποτέ ότι ήταν οπαδός των Κόκκινων από μικρή ηλικία, ήρθε στην ομάδα του Merseyside ως ελεύθερος από την ομάδα της Barcelona και έμεινε στο Liverpool για 19 μήνες. Ο Φινλανδός αγωνίστηκε σε 43 αγώνες με την ομάδα των Reds, σκόραρε 9 φορές και αποτέλεσε μέρος της ομάδας που έκανε το treble του 2001, κερδίζοντας το Κύπελλο UEFA, το League Cup, το FA Cup αλλά και το UEFA Super Cup και το Community Shield.

Παρ’ ότι βοήθησε τους Κόκκινους να φθάσουν στους τελικούς, δεν πήρε μέρος σε αυτούς λόγω των τραυματισμών του. Έτσι σταδιακά ο χρόνος συμμετοχής του στην αρχική 11άδα περιορίστηκε και το καλοκαίρι του 2002 θα αποχωρήσει με ελεύθερη μετεγγραφή για την Ολλανδία και τον Ajax, για να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιρικόι σταθμοί Lahti, Hansa Rosctock, Malmö FF, Lahti (εκ νέου) και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2011 στην HJK Helsinki.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τον Jari εν δράση με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 4/1/2001 Υπογράφει στους Reds ο Jari Litmanen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com