Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Θα μπορούσαμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι»

Lijnders: «Θα μπορούσαμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι»

Ο Pep Lijnders που εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στην Κυριακάτικη αναμέτρηση της Liverpool με την Chelsea μίλησε για την ισοπαλία των δύο ομάδων και την εμφάνιση των Reds.

Ο Ολλανδός για τον αγώνα είπε:

“ Δεν είναι ποτέ βαρετό με εμάς. Απίστευτη ένταση από την αρχή και με τις δύο ομάδες. Θα θέλαμε περισσότερο έλεγχο, είχαμε τόσες πολλές καλές αντεπιθέσεις, αλλά χάσαμε την τελευταία πάσα. ”

“ Συνολικά, για το κοινό πρέπει να ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο για την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε βρει πολλές δικαιολογίες για σήμερα, αλλά τα παιδιά μας πάλεψαν σκληρά με όλη τους την καρδιά που έχουν. ”

“ Θέλουμε να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, όποιος φοράει τη φανέλα ή είναι στον πάγκο, δείχνει αυτόν τον χαρακτήρα. ”

“ Ήταν καλό που το παιχνίδι ήταν 11 εναντίον 11. Είμαστε εδώ για να διασκεδάζουμε και να κερδίζουμε κάθε φορά και όπως είπα στην αρχή της συνέντευξης, δεν είναι ποτέ βαρετό. ”

Για τους τρεις Αφρικανούς:

“ Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Όλοι ξέρουν πώς είναι να παίζεις για τη χώρα σου. Έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται για κάθε τρόπαιο. ”

“ Έχουμε πολλά διαφορετικά όπλα. Εκείνοι είναι απίστευτα σημαντικοί γιατί μας δίνουν πρόσωπο, κατεύθυνση και επιθυμία. ”

“ Δεν είναι ανησυχητικό, έχουμε πίστη στα παιδιά που έχουμε. Ξέρουμε ότι κάποιοι μπορούν να παίξουν πιο επιθετικά. Είπα στα παιδιά – Naby, Mo, Sadio – ότι πρέπει να προσπαθήσουν να κερδίσουν το AFCON, είναι ένα έπαθλο για να κερδίσεις, καθώς οι καριέρες τους δεν είναι μεγάλες. ”

“ Είναι αφρικανοί θρύλοι για μένα, αλλά μπορούν να γίνουν ακόμα μεγαλύτεροι θρύλοι αν κερδίσουν το AFCON. Μερικά από τα παιδιά σχεδιάζεται να επιστρέψουν [από τραυματισμό και COVID]. Θα μπορούσαμε να είχαμε χρησιμοποιήσει δικαιολογίες σήμερα, αλλά δεν το κάναμε και πήραμε έναν θετικό βαθμό. ”

Για τα γκολ της Chelsea:

“ Δύο απίστευτα γκολ. Πάντα προσπαθείς να οργανωθείς για να σταματήσεις αυτές τις καταστάσεις, αλλά τελικά πέτυχαν δύο απίστευτα γκολ. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Μιλάω πολύ για την τακτική, αλλά γενικά επικρατεί περηφάνια. Θα μπορούσαμε να είχαμε πολλές δικαιολογίες, αλλά η ομάδα πάλεψε με ό,τι είχε. ”

“ Θα έπρεπε να είχαμε ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι. Συνδεθήκαμε καλά και είχαμε το μυαλό μας. Άνοιξαν όμως τους χώρους τόσο καλά για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. ”

“ Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στο δικό τους μισό για να περιορίσουμε τις ευκαιρίες τους. Διορθώσαμε μερικά πράγματα αμυντικά, αλλά δεν κρατήσαμε αρκετά τη μπάλα. Σε στιγμές που μπορούσαμε να προχωρήσουμε με τη μπάλα, η ισορροπία δεν ήταν σωστή. ”

Για την διαφορά που έχει η Manchester City:

“ Δεν κοιτάμε ποτέ άλλες ομάδες. Η αντίπαλος μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις – εστιάζουμε πάντα σε εμάς και στο επόμενο παιχνίδι για να το κάνουμε τελικό για εμάς και να δώσουμε ό,τι έχουμε. ” Είπε ο Lijnders.

“ Είναι ένα θετικό πόντος σε μια δύσκολη περίοδο. Σήμερα ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι – τα πράγματα δεν είναι ποτέ βαρετά μαζί μας. ”

Αν ο Klopp θα επιστρέψει στον αγώνα της Πέμπτης:

“ Όχι, δεν μπορεί λόγω των πρωτοκόλλων της καραντίνας. ”

“ Έχει ήπια συμπτώματα. Αλλά ο Jurgen είναι ένας πολύ αισιόδοξος, θετικός ηγέτης, είναι ο αρχηγός μας, το αφεντικό μας. Ελπίζω απλώς να παραμείνουν ήπια τα συμπτώματα και να επιστρέψει γρήγορα μαζί μας. ”

“ Μίλησα μαζί του στο ημίχρονο γρήγορα, είναι ο ηγέτης μας, το κίνητρό μας, το αφεντικό μας και αυτό είναι καλό – είναι ο τύπος που μας δίνει μεγάλη ευθύνη και πολλή ελευθερία. ”

Η Liverpool έφυγε με έναν βαθμό από το Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com