Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την αποχή του Mane από τα γκολ

Ο Klopp για την αποχή του Mane από τα γκολ

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα εναντίον της Chelsea κλήθηκε να μιλήσει για τον Sadio Mane και την αποχή του από τα γκολ.

Ο Σενεγαλέζος δεν έχει βρει δίχτυα εδώ και 1.5 μήνα, όταν και σκόραρε κόντρα στην Arsenal στα μέσα του Νοέμβρη.

Ο προπονητής των Reds δήλωσε για τον Sadio:

“ Συνέβη ξανά με τον Sadio, βγήκε από αυτό, σκόραρε για εμάς απίστευτα σημαντικά γκολ και είμαι πραγματικά θετικός ότι έχει μια καλή ευκαιρία να σκοράρει ένα την Κυριακή. ”

“ Ακούστε μια αστεία ιστορία σήμερα το πρωί – ένας από τους αναλυτές μας χτυπά την πόρτα και με ρωτάει «Αφεντικό, έχεις δύο λεπτά;  Έφτιαξα ένα βίντεο για να δείξω στον Sadio πόσο πολύ συνεισφέρει στο παιχνίδι μας, πόσο καλός είναι αυτές τις στιγμές, πόσο καλός είναι για εμάς. ”

“ Η πρόθεση του ήταν να του δείξει πως δεν πρέπει να ανησυχεί τόσο πολύ για το σκοράρισμα. Τα τελειώματα δεν είναι εκεί την δεδομένη στιγμή, όμως παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Έτσι βλέπουμε την κατάσταση. ” Είπε ο Klopp.

“ Ως επιθετικός, οι περισσότεροι, δεν θα έλεγα όλοι, αλλά λίγο πολύ όλοι οι επιθετικοί έπρεπε να περάσουν από τέτοια πράγματα. Μετά το [το παιχνίδι της Κυριακής] θα είναι μακριά για μερικές εβδομάδες και μετά θα επιστρέψει. ”

“ Όπως είπα, είναι πολύ σημαντικός για εμάς που σκεφτόμαστε μόνο τέτοια πράγματα. Πρέπει να περνάς από τέτοια πράγματα από καιρό σε καιρό, και μετά όλα θα είναι ξανά καλά. Το δουλεύουμε ποδοσφαιρικά. ”

“ Αλλά δεν πρέπει να του μιλάς τώρα και να δείχνεις το δάχτυλό σου, με αποτέλεσμα να το κάνεις μεγαλύτερο από ό,τι είναι και όλα αυτά τα πράγματα. Χάσαμε και άλλες ευκαιρίες, αλλά φυσικά όλοι ξέρουμε ότι ο Sadio τελείωσε φάσεις, πιο δύσκολες φάσεις για εμάς σε άλλες στιγμές. ”

“ Δεν έχει πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση, αλλά φυσικά τα τελειώματα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή, μπορείτε να δείτε ότι διαφορετικά ο Sadio παίζει πολύ καλά. Είναι άνθρωπος, έτσι είναι. ”

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε τις συγκεκριμένες δηλώσεις την Παρασκευή, πριν νοσήσει με COVID-19.

Δύσκολη περίοδος για τον Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com