Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Ήταν κακή η διαιτησία»

Rodgers: «Ήταν κακή η διαιτησία»

Διαιτητικά παράπονα είχε ο Brendan Rodgers μετά τον αποκλεισμό της Leicester από τη Liverpool στην διαδικασία των πέναλτι για τα προημιτελικά του Carabao Cup.

Οι Reds αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 με την Leicester και στη συνέχεια πήραν την πρόκριση, επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι.

Ο Rodgers συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Νομίζω πως η διαιτησία ήταν κακή όλη τη νύχτα. Υπήρξαν κάρτες που θα μπορούσαν να δοθούν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Madders ήταν στην αντεπίθεση και αν έκανε την πάσα θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μια επικίνδυνη θέση. ”

“ Ήταν ο Jordan Henderson που λειτούργησε έξυπνα και έκανε το φάουλ, όμως δεν πήρε κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κίτρινη κάρτα για μια όχι και τόσο σκληρή φάση. Νομίζω πως ο διαιτητής ήταν κακός. ”

“ Είδατε τους τραυματισμούς που αποκομίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χρειάστηκε να αλλάξουμε την δομή της ομάδας. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί και δείχναμε να είμαστε πραγματικά απειλητικοί. Ήρθαμε στο Anfield και σκοράραμε τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε τέσσερα ή πέντε. ”

“ Ήμασταν πραγματικά απειλητικοί στο παιχνίδι. Αμυντικά, γνωρίζεις πως θα χρειαστεί να υποφέρεις λόγω της ποιότητας που έχουν. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο τα δώσαμε όλα και στο τέλος φαινόταν πως θα παίρναμε την πρόκριση. Ήταν πολύ απογοητευτικό για τους παίκτες που δεχθήκαμε το γκολ στο 95’. ”

Μεγάλη πρόκριση για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com