Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp σε Paul Tierney: «Μόνο με σένα έχω πρόβλημα!»

Jurgen Klopp σε Paul Tierney: «Μόνο με σένα έχω πρόβλημα!»

Ο Jurgen Klopp, αμέσως μετά την λήξη του αποψινού αγώνα, έτρεξε κατευθείαν στο κέντρο του γηπέδου για να μιλήσει με τους διαιτητές.

Υπήρξαν πολλές αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα, με αποκορύφωμα το καθυστερημένο και επικίνδυνο τάκλιν του Harry Kane στον Andy Robertson, το οποίο τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Robertson αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ένα χτύπημα στον αμυντικό των Spurs, Emerson Royal, αφού μετά από έλεγχο στο VAR, ο διαιτητής Paul Tierney άλλαξε το χρώμα της κάρτας, καθώς αρχικά χρέωσε τον Σκωτσέζο αμυντικό με κίτρινη κάρτα.

Ο Tierney αρνήθηκε επίσης να καταλογίσει, στο πρώτο 45λεπτο ένα καθαρό πέναλτι, όταν ο Emerson έσπρωξε από πίσω και ανέτρεψε τον Diogo Jota μέσα στη μεγάλη περιοχή των Spurs.

Συναισθηματικά φορτισμένος, με το σφύριγμα της λήξης ο Klopp έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο και τα έψαλλε στον Tierney, για τις αποφάσεις του σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, στις τηλεοπτικές κάμερες του Sky Sports, το αφεντικό της Liverpool, ακούγεται να λέει στον Tierney:

«Δεν έχω πρόβλημα με άλλους διαιτητές, μόνο με σένα! Αν δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι πέναλτι, δεν έπαιξες ποτέ σου ποδόσφαιρο!».

Μιλώντας στο Sky Sports μετά το παιχνίδι, ο Klopp αποκάλυψε ότι ο Tierney του είπε πως δεν σφύριξε πέναλτι στην φάση με τον Jota, γιατί ο Πορτογάλος άσος των Reds σταμάτησε το τρέξιμό του μέσα στην περιοχή, προκαλώντας την επαφή με τον αμυντικό, με την ελπίδα να κερδίσει το πέναλτι.

Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας της τρέχουσας περιόδου για την Liverpool, τον οποίο διατήτευσε ο Tierney, έχοντας ήδη διαιτητεύσει την πρόσφατη νίκη των Reds στο Goodison Park και την ισοπαλία 2-2 με τη Manchester City τον Οκτώβριο.

Jurgen Klopp σε Paul Tierney: «Μόνο με σένα έχω πρόβλημα!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com