Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φήμες περί επιστροφής του Joel Matip στην εθνική

Φήμες περί επιστροφής του Joel Matip στην εθνική

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ξεκίνησε φημολογία από Αφρικανικά μέσα ενημέρωσης περί επιστροφής του Joel Matip στην εθνική ομάδα του Καμερούν.

Οι Mohamed Salah, Sadio Mane και Naby Keita θα αγωνιστούν με τις εθνικές ομάδες των χωρώων τους στη διοργάνωση και το τελευταίο που θα ήθελαν οι Reds θα ήταν να χάσουν και τέταρτο ποδοσφαιριστή κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το African Insider, ο στόπερ της ομάδας εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του, όντας ενθουσιασμένος με την εκλογή του Samuel Eto’o ως νέου προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν.

Ο Joel Matip αποσύρθηκε από την εθνική το 2015, μετά από 27 εμφανίσεις και ένα γκολ με το εθνόσημο.

Μια επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στην εθνική ομάδα δεν κρίνεται ως πιθανή και πόσο μάλλον μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο προπονητής του Καμερούν, Toni Conceicao δήλωσε τον περασμένο Αύγουστο, πως: «Δεν αποτελεί νέο, το γεγονός ότι δεν θέλει ο Joel Matip να επιστρέψει στην εθνική».

Την φετινή σεζόν, ο 30χρονος άσος έχει καταφέρει να παραμείνει υγιής, έχοντας ήδη αγωνιστεί σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πολύ δύσκολα θα ρισκάρει με μια συμμετοχή στο AFCON.

Πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην εθνική ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com