Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την κλήρωση με την Inter

Ο Klopp για την κλήρωση με την Inter

Την Inter θα κληθεί να αντιμετωπίσει τελικά η Liverpool στους «16» του Uefa Champions League, με τον Jürgen Klopp να μιλά για την κλήρωση με την πρωταθλήτρια της Serie A.

Οι Reds στην πρώτη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (η οποία κρίθηκε άκυρη λόγω λαθών) κληρώθηκαν με την FC Salzburg, ενώ η δεύτερη τους έβγαλε αντιμέτωπους με την ομάδα του Μιλάνου.

Ο Γερμανός δήλωσε για την κλήρωση:

“ Έπρεπε να περιμένω 54 χρόνια για να πάω στο San Siro και τώρα θα το επισκεφθώ δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες, οπότε είναι καλά νέα! Όλα καλά. Φυσικά είναι μια δύσκολη κλήρωση, αυτό είναι σίγουρο. ”

“ Είναι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στην Ιταλία: είναι μια καλή ομάδα σε μια καλή στιγμή. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα μέχρι να συναντηθούμε τον Φεβρουάριο. ”

Για την εμπειρία που έχουν οι παίκτες της Inter από την Premier League:

“ Ναι, φυσικά γνωρίζουμε καλά τους Sanchez και Dzeko. Ο Lautaro Martinez είναι ένας από τους πιο ενθουσιώδεις επιθετικούς στον κόσμο. Ο Simone Inzaghi είναι ο προπονητής, είναι η πρώτη του χρονιά. Πέρυσι κέρδισαν το πρωτάθλημα. ”

“ Αυτός είναι ο τρόπος της Liverpool, ποτέ δεν είναι εύκολο, αλλά είναι πιθανό. Οπότε ας το προσπαθήσουμε. Είναι μια κανονική αναμέτρηση του Champions League, οπότε όλα είναι καλά. Ανυπομονώ. ” Είπε ο Klopp.

Αν θεωρεί σωστή την απόφαση για επανάληψη της κλήρωσης:

“ Φυσικά. Είδα την κλήρωση ζωντανά και σκέφτηκα: «Δεν μπορείς να το αφήσεις έτσι αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση. » Σίγουρα, έπρεπε να την κάνουν ξανά.

Ο Jürgen Klopp το San Siro την περασμένη εβδομάδα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com