Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε ενδέχεται να ενταχθούν στις εθνικές τους οι Salah, Mane & Keita

Πότε ενδέχεται να ενταχθούν στις εθνικές τους οι Salah, Mane & Keita

Οι Mo Salah, Sadio Mane και Naby Keita ενδέχεται να αποχωρήσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο από την Liverpool, ώστε να ενταχθούν στις εθνικές τους ομάδες ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 9 Ιανουαρίου ως τις 3 Φεβρουαρίου, σε μια περίοδο που η Liverpool δίνει δύο αγώνες της Premier League.

Σύμφωνα όμως με Αφρικανικά δημοσιεύματα, η Αιγυπτιακή, Al Ahly κατέθεσε επίσημο αίτημα στην Αφρικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ώστε να ξεκινήσει η διοργάνωση στις 3 Ιανουαρίου, λόγω της συμμετοχής της στο Club World Cup.

Το Club World Cup θα ξεκινήσει τρεις ημέρες πριν τη λήξη του AFCON και ο Αιγυπτικός σύλλογος θέλει να έχει όλους του παίκτες του στη διάθεση του.

Σε περίπτωση που η διοργάνωση ξεκινήσει τελικά νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές της Liverpool δεδομένα θα χάσουν τόσο τον αγώνα με την Leicester στις 28 του μηνός, όσο και εκείνον με την Chelsea στις 2 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν ενταχθεί στις εθνικές τους μέχρι και 6 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Η Liverpool δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να χάσουν τους δύο κρίσιμους εκτός έδρας αγώνες οι τρεις Αφρικάνοι άσοι της και ειδικότερα εκείνον με την Chelsea.

Αν πάντως δεν υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στις ημερομηνίες του AFCON, οι Salah, Mane και Keita θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα του Klopp και στο Stamford Bridge.

Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία αποχώρησης των Salah, Mane και Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com