Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Η νίκη στο Goodison θα γραφτεί στα ιστορικά βιβλία!»

Jota: «Η νίκη στο Goodison θα γραφτεί στα ιστορικά βιβλία!»

Δηλώσεις παρόμοιου ύφους με αυτές μετά το διπλό στο Old Trafford παραχώρησε έπειτα από τη νίκη της Liverpool στο Goodison Park o Diogo Jota.

Ο winger της Liverpool σκόραρε και σε αυτό το νικητήριο εκτός έδρας ντέρμπι, και αναφέρθηκε στην ιστορική σημασία αυτής της νίκης, δεδομένης της έκτασης του σκορ και τη σπανιότητα με την οποία αυτή είναι τόσο μεγάλη στα Merseyside Derby.

Πάμε να δούμε τι είπε ο Πορτογάλος στο site των Reds:

«Νομίζω είναι σπουδαίο (αποτέλεσμα) για μας.»

«Ξέρουμε τι σημαίνει ένα ντέρμπι για τους οπαδούς. Ήταν εδώ για μας και μας υποστήριξαν, και (αυτό το αποτέλεσμα) είναι καταπληκτικό γι’ αυτούς – 4-1 εκτός έδρας, νομίζω ότι θα γραφτεί στην ιστορία.»

«Γνωρίζαμε ότι θα έρχονταν κατά πάνω μας με όλα τους τα όπλα και προσπάθησαν να το κάνουν αυτό στα πρώτα λεπτά, εμείς όμως σκοράραμε δύο γκολ.»

«Μετά θεωρώ ότι χάσαμε λίγο τον έλεγχο και δεν έπρεπε να δεχτούμε γκολ γιατί αυτό τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε ξανά καλά. Σκοράραμε δύο γκολ και δε δεχτήκαμε κανένα, οπότε μπράβο μας!»

Εν συνεχεία ο Diogo μίλησε για το εξαιρετικής ποιότητας γκολ του, όπου υποδέχτηκε την πάσα του Andy Robertson, και παρότι βρισκόταν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με το Allan, κατάφερε να τον προσπεράσει εντυπωσιακά και να νικήσει τον ανήμπορο να αντιδράσει αποτελεσματικά Pickford:

«Ήταν μία ωραία κίνηση!«, παραδέχτηκε.

«Μερικές φορές προσπαθείς και τα πράγματα απλά σου βγαίνουν.»

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος πού ‘τακτοποίησα’ το παιχνίδι (to settle the game) και πού το τελείωσα βασικά σε εκείνο το σημείο. Συνεχίζουμε.»

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Diogo Jota να σχολιάσει την αξιοσημείωτη επιθετική φόρμα της Liverpool, η οποία είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου πού έχει καταφέρει να σκοράρει 2+ γκολ σε 18 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις:

«Αυτή τη στιγμή σκοράρουμε πολλά γκολ, και αυτό νομίζω δείχνει ότι κάνουμε τα σωστά πράγματα. Οι άνθρωποι (παίκτες της Liverpool) πετυχαίνουν γκολ, και αυτό βοηθά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για όσο περισσότερο μπορούμε.»

O Andy Robertson συγχαίρει τον Diogo Jota για το γκολ του, στο οποίο έκανε την ασίστ.
O Andy Robertson συγχαίρει τον Diogo Jota για το γκολ του, στο οποίο έκανε την ασίστ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com