Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, Salah και Jota

Ο Klopp για Wolves, Salah και Jota

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Wolves μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στους Λύκους, στη νίκη επί της Everton, στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και στους Mo Salah & Diogo Jota.

Ο Γερμανός για το διπλό στο Goodison δήλωσε:

“ Δεχθήκαμε γκολ στο 2-0 και άλλαξε αφού είχαμε τον έλεγχο. Δεν είναι δυνατόν να παίξουμε 95 λεπτά όπως τα πρώτα 20, αλλά μπορούσαμε να το πλησιάσουμε. Φυσικά, υπήρχαν τόσες καλές στιγμές. ”

“ Ξέρουμε ότι έπρεπε να είμαστε επιθετικοί σε αυτό το παιχνίδι και ήταν μια πρόκληση. Ηρεμήσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι από εμάς στο Goodison από τότε που είμαι στη Liverpool. ”

Για το πρόγραμμα:

“ Η ευημερία των παικτών είναι σημαντική, αλλά έχουμε συνηθίσει σε ένα σκληρό πρόγραμμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές στην αρχή του Δεκεμβρίου, ίσως προς τη μέση. Γίνονται για συνεχείς συζητήσεις με το ιατρικό τμήμα. ”

“ Δεν περιμένω πάντως να κάνουμε 7-8 αλλαγές.”

Για τη Wolves:

“ Η πορεία της αποτελεί ένα μεγάλο κοπλιμέντο για τον Bruno Lague- δεν ήταν εύκολο για εκείνον να πάει σε μια ομάδα που ήταν για πολύ καιρό με τον Nuno. Όλα ήταν τακτοποιημένα και χαρούμενα εκεί. Η Wolves είχε έναν ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και ο Lague τον άλλαξε προς μια καλή κατεύθυνση. Είναι μια πραγματική ποδοσφαιρική ομάδα με μια καλή ιδέα. ”

“ Έχουν παρόμοιο σύστημα σε ό,τι αφορά την άμυνα, όλοι εμπλέκονται. Όταν κοιτάξαμε πιο προσεκτικά τον Jota, τα νούμερα τρεξίματος ήταν απίστευτα, οπότε και οι επιθετικοί παίκτες κάνουν το ίδιο. ” Είπε ο Klopp.

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Είναι ήδη κούρσα τίτλου; Δεν ξέρω. Είναι πολύ καλό – το πρωτάθλημα υψηλότερης ποιότητας. Είναι απίστευτο. Είναι ο στόχος μας – δεν μπορείτε να το κερδίσεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, αλλά μπορείς να το χάσετε. ”

“ Πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας και να σιγουρευτούμε ότι είμαστε ένα γκολ καλύτεροι σε όλα τα παιχνίδια. Είναι συναρπαστικό. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια να παίξουμε πριν από τον Μάρτιο/Απρίλιο, οπότε επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο. ”

Για τον Jota:

“ Η καριέρα του – θυμάμαι όταν τον είδα για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει παίκτης για μένα. ”

“ Κάνει τη διαφορά με τη στάση του. Είναι τόσο έντονος. Είμαι ενθουσιασμένος από τη μίξη του. Ο κόσμος λέει ότι δεν σκόραρε πολύ στη Wolves, αλλά εκεί είχε την περισσότερη δουλειά να κάνει ως επιθετικός. Αυτό του κόστισε σε ενέργεια και ήταν νεαρός τότε. Έχει πραγματικό ενδιαφέρον.”

“ Ήταν ξεκάθαρο πως θα έκανε το επόμενο βήμα μαζί μας. ”

“ Έχει ένα απίστευτο πακέτο. Η προσωπικότητά του, είναι πραγματικά έξυπνος, οργανωμένος, δομημένος με ωραίο τρόπο. Είναι τόσο έντονος σε όλες τις καταστάσεις και τεχνικά είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Έχει απίστευτη ποιότητα. ”

Για τον Claudio Taffarel:

“ Είναι πολύ καλός τύπος. Θέλαμε μια πραγματική λύση για τα παιδιά και θέλουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας φιλοσοφία τερματοφύλακα. ”

“ Είχαμε αυτή την ιδέα εδώ και καιρό να δουλέψουμε με τους ταλαντούχους τερματοφύλακές μας. Υπάρχει ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών εκεί. Έχουμε πολλά παιχνίδια, οπότε είμαστε συνεχώς στο δρόμο. ”

“ Ήταν ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Μιλήσαμε με τον Alisson και ήταν πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό. Τον γνωρίζει εδώ και μερικά χρόνια, οπότε πάμε. Είναι συναρπαστικό. Είναι ένας φοβερός τύπος. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ποτέ δεν επικρίθηκε επειδή ήταν πολύ εγωιστής από εμάς γιατί ποτέ δεν ήταν πολύ εγωιστής. ”

“ Αυτό που βοηθάει πολύ είναι η εμπειρία, ώστε να ξέρεις τι να κάνεις σε διαφορετικές καταστάσεις σε διαφορετικούς χώρους του γηπέδου. Αυτό που βοηθάει είναι ότι ο Μο έχει την εμπειρία και δεν έχει χάσει την δίψα του να σκοράρει, ενώ έχει αναπτυχθεί και τεχνικά. Βλέπει τους συμπαίκτες του σε καλύτερες θέσεις. ”

“ Είναι απίστευτο το πόσο έχει εξελιχθεί. ”

Για τις επιστροφές των Keita και Gomez:

“ Ήταν πολύ όμορφο που τους είδαμε στην προπόνηση. Έδειξαν σε υπέροχη κατάσταση. ”

“ Θα χρησιμοποιήσουν τις επόμενες δύο ημέρες και θα κάνουν ό,τι πρέπει. Εάν δεν συμβεί τίποτα, θα πρέπει να είναι ξανά διαθέσιμοι. ”

“ Δεν θα είναι στην αποστολή για αύριο. ”

 

Ο Klopp αποθέωσε τον Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com