Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Southampton (preview)

Liverpool – Southampton (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Southampton στο Anfield το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος για την 13η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds πηγαίνουν στην αναμέτρηση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς προέρχονται από τις νίκες κόντρα σε Arsenal και Porto με 4-0 και 2-0 αντίστοιχα.

Η ομάδα του Klopp επέστρεψε στην τρίτη θέση της Premier League, με τη νίκη της επί των Gunners την περασμένη εβδομάδα και θέλει να παραμείνει σε αυτή ή να ανέβει στην βαθμολογία, αν έχουν απώλειες οι Chelsea και Manchester City.

Απουσίες υπάρχουν για τους Reds, καθώς εκτός παραμένουν οι Naby Keita, Curtis Jones, Bobby Firmino και Joe Gomez, λόγω τραυματισμών. Δεν προέκυψε όμως κάποιος νέος τραυματισμός για την ομάδα την τελευταία εβδομάδα.

Σημαντικοί παίκτες, όπως οι Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Fabinho και Diogo Jota πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα, καθώς δεν ξεκίνησαν κόντρα στην Porto και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Φαβορί για να ξεκινήσει αντί του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Andy Robertson, ο οποίος επέστρεψε κόντρα στην Porto.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής προβάδισμα έχει η τριάδα των Fabinho, Thiago και Oxlade-Chamberlain, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Salah, Mane και Jota, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα κόντρα στην Arsenal.

Η Σαββατιάτικη αντίπαλος των Reds, Southampton βρίσκεται στην 13η θέση της Premier League με 14 βαθμούς, 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από την Norwich στο Carrow Road, για να σταματήσει το σερί των δύο σερί νικών της.

Δεν θα έχει στη διάθεση της, τον Stephens, όμως δεν θα έχει κάποια άλλη απουσία στο Anfield.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει με 2-0.

Οι Reds υποδέχονται στο Anfield τους Saints.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com