Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή του Elliott

Ο Klopp για την επιστροφή του Elliott

Για την επιστροφή του Harvey Elliott μίλησε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν τον σημερινό αγώνα με την Southampton στο Anfield.

Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Elland Road τον Σεπτέμβριο εναντίον της Leeds, με την αποθεραπεία του να κυλάει αρκετά καλά.

Ο Γερμανός είχε να πει:

“ Δεν μπορώ να πω κάτι, τον είδα να τρέχει σήμερα το πρωί. Τρέχει εκτός γυμναστηρίου. Πότε θα επιστρέψει; Δεν έχω ιδέα. ”

“ Από διανοητική άποψη, ο Harvey είναι μάλλον μια γηραιά ψυχή θα έλεγα. Είναι πολύ ώριμος για τη νεαρή του ηλικία, οπότε είναι εντελώς καλά θα έλεγα αυτή τη στιγμή με την κατάσταση. Το αποδέχτηκε, το αντιμετωπίζει και όλοι γύρω προσπαθούν να τον βοηθήσουν. ”

“ Αλλά ακόμα και τότε σκέφτεσαι ότι ίσως θα έπρεπε να τον εμψυχώσεις λίγο, κάτι που σπάνια χρειάζεται. Έχει μια λαμπρή οικογένεια στο σπίτι και είναι μάλλον θετικός άνθρωπος. Και ναι, όλοι ελπίζουμε από φυσική άποψη, ότι το νεαρό της ηλικίας τον βοηθά να αναρρώσει γρήγορα. ”

“ Αλλά το να επιστρέψει γρήγορα, δεν είναι τόσο σημαντικό, το σημαντικό είναι να επιστρέψει στο απόλυτο επίπεδο. Υπάρχει τόσος χρόνος – ελπίζω να μην τρώω τα λόγια μου, αλλά δεν μπορώ να δω ένα σενάριο, όπου θα σκεφτόμαστε να τον επιστρέψουμε στη δράση βιαστικά. ”

“ Είναι η μακροπρόθεσμη «προοπτική» μας και κάθε μέρα που μπορούμε να τον φέρουμε πίσω νωρίτερα είναι υπέροχη. Αλλά δεν θα το βιαστούμε. ”

Ο Harvey Elliott συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com