Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Ήταν σωστή επιλογή η μεταγραφή μου στη Liverpool»

Thiago: «Ήταν σωστή επιλογή η μεταγραφή μου στη Liverpool»

Ο Thiago Alcantara μίλησε μαζί με τον Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου της Liverpool ενόψει του αγώνα με την Porto, με τον Ισπανό να αναφέρει πως ήταν σωστή η απόφαση που πήρε το περσινό καλοκαίρι να μετακινηθεί στο Anfield.

Ο Thiago ρωτήθηκε για την φόρμα στην οποία βρίσκεται η ομάδα:

“ Προσπαθούμε να αποφύγουμε όλους τους τραυματισμούς με τη δουλειά και τη ρουτίνα μας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε σε φόρμα και έτοιμοι – η Arsenal αποτέλεσε μια ώθηση νέας ενέργειας για εμάς, μπροστά στο κοινό μας. ”

“ Πρόκειται να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που μπορούμε και να μάθουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η δίψα που έχουμε – θέλουμε να κερδίζουμε με τον τρόπο μας. Δεν είναι μόνο ποιος παίζει, πάνω από όλους είναι η ομάδα. ”

Αν μπορεί η Liverpool να κερδίσει το Champions League:

“ Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αν έχουμε την καλύτερη διάθεση, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. ”

“ Κάθε χώρα έχει στιγμές στο Champions League. Τα τελευταία χρόνια η Αγγλία ήταν πολύ επιτυχημένη σε διεθνείς διοργανώσεις. Η Premier League είναι πάντα το ισχυρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο. ”

“ Πρέπει να προσαρμοστείς στις ομάδες που αντιμετωπίζεις και στην ομάδα με την οποία παίζεις. ”

Για την μέχρι τώρα καριέρα του στη Liverpool:

“ Έχει επηρεαστεί από τους τραυματισμούς και τον COVID. Δυσκολευτήκαμε την περασμένη σεζόν για πολλούς λόγους. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προσπαθήσει η ομάδα να κερδίσει με τον τρόπο της. ”

Για τις φήμες περί επιστροφής στη Barcelona:

“ Είμαι συγκεντρωμένος στο καθήκον που έχω για την ομάδα μου και στα χρόνια (συμβόλαιο) που έχω με την ομάδα μου,  τη νέα περιπέτεια που έχω εδώ στην Premier League προσπαθώντας να κερδίσω όλα τα τρόπαια που μπορώ. ”

Για την μεταγραφή του στη Liverpool:

“ Έκανα 100% την σωστή επιλογή, ήταν η σωστή απόφαση. ”

“ Οι τραυματισμοί σταματούν τη συχνότητα του παιχνιδιού σου και σταματά το πόσο καλά ξέρεις πώς παίζει η ομάδα σου. Μισώ που είχαμε τραυματισμούς ως ομάδα – αλλά όταν είμαστε σε φόρμα πρέπει να έχουμε όσο υψηλότερη απόδοση μπορούμε. ” Είπε ο Thiago.

Γιατί επέλεξε την Liverpool:

“ Ήθελα να παίξω και ήθελα να κερδίσω. Ήθελα να δοκιμάσω ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο – Ήθελα να δοκιμάσω το ποδόσφαιρο του Jürgen. Έχει να κάνει με τη μάθηση. Με την εμπειρία μου, μπορώ να μαθαίνω καλύτερα νέα πράγματα, οπότε γιατί όχι; Στην τελική, Θέλω να κερδίσω. ”

“ Ήθελα να είμαι κυρίαρχος στο παιχνίδι και γιατί όχι εδώ με τον Jürgen και με τους συμπαίκτες μου; ”

Thiago Alcantara και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com