Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conceicao: «Έχουμε διορθώσει τα λάθη μας»

Conceicao: «Έχουμε διορθώσει τα λάθη μας»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής της Porto, Sergio Conceicao όσο αφορά τον αποψινό αγώνα της ομάδας του με την Liverpool στο Anfield.

Οι Reds διέλυσαν τους Δράκους με 1-5 στο Dragao τον Σεπτέμβριο και θέλουν να τους κερδίσουν για ακόμη μια φορά στην έδρα τους, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο προπονητής της Porto δήλωσε για την αναμέτρηση:

“ Έχουμε διορθώσει τα λάθη μας. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε όσα ήταν λάθος στο τελευταίο παιχνίδι. Υπήρξαν ορισμένα θετικά στοιχεία και άλλα πράγματα που δεν ήταν καλά. ”

“ Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι. Δεν ήταν ότι δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί, ο κόσμος νομίζει πως το να είσαι επιθετικός έχει να κάνει με το να είσαι βίαιος. Το να είσαι επιθετικός σημαίνει να μπορείς να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, όταν έρθει η στιγμή και να ενεργείς γρήγορα. ”

“ Έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ στον κόσμο, έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν τον ρυθμό, να κρατούν την μπάλα και ταυτόχρονα να πρεσάρουν τον αντίπαλο. ”

“ Η Liverpool φυσικά και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Θα μπορούσε να συγκριθεί με άλλες ομάδες, όπως η Bayern Munich. ” Είπε ο Conceicao.

Ρωτήθηκε αν πιστεύει πως η Liverpool θα κάνει αλλαγές:

“ Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την στρατηγική της Liverpool. Δεν θα είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που είχε τις τελευταίες εβδομάδες. ”

“ Δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει ο προπονητής τους για την ενδεκάδα τους. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σωστά τους εξαιρετικούς παίκτες που διαθέτουμε και να τους δείξουμε εμπιστοσύνη. ”

Η Liverpool πέρασε εύκολα από το Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com