Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Η Liverpool θα έχει πρόβλημα αν της λείψουν 2-3 παίκτες»

Neville: «Η Liverpool θα έχει πρόβλημα αν της λείψουν 2-3 παίκτες»

Neville για Wijnaldum.

Πραγματικό πρόβλημα θα έχει η Liverpool, αν απουσιάσουν λόγω τραυματισμών 2 ή τρεις ποδοσφαιριστές της, όπως δήλωσε ο Gary Neville.

Οι Reds με την Σαββατιάτικη τους νίκη με 4-0 επί της Arsenal επέστρεψαν στις νίκες και στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, όντας στο -4 από την Chelsea.

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United τον Αύγουστο έκρινε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στους Reds, ενώ πλέον προβλέπει να υπάρχει πρόβλημα, σε περίπτωση απουσιών.

Ας δούμε τι ανέφερε αυτή τη φορά ο Neville:

“ Είπα νωρίτερα μέσα στη σεζόν πως νομίζω ότι η Liverpool έχει την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτό δεν αλλάζει, αλλά αν λείψουν δύο ή τρεις παίκτες από αυτούς, τότε θα της δημιουργήσει πραγματικό πρόβλημα. ”

“ Αυτό που θα θέλει η Liverpool είναι να βρίσκεται πίσω έναν ή δύο βαθμούς τέσσερα, πέντε ή έξι παιχνίδια πριν το τέλος, με την ιστορία, την παράδοση και την ενέργεια του Jürgen Klopp, νομίζω ότι θα γίνουν πραγματικά επικίνδυνοι. ”

“ Για να φτάσουν εκεί θα είναι πιο δύσκολο για αυτούς από ό,τι θα είναι για την Chelsea και τη Manchester City. Είναι εκεί αυτή τη στιγμή και είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά δεν έχουν την επενδυτική δύναμη της City και της Chelsea και το βάθος τους. ”

Η Liverpool βρίσκεται στην τρίτη θέση της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com