Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στην Αγγλία ο Mane

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Mane

Ο Sadio Mane αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Σενεγάλης μετά τον τραυματισμό του, προκειμένου να επιστρέψει στην Αγγλία, όπως ανέφεραν το βράδυ του Σαββάτου τα Αφρικανικά μέσα.

Ο επιθετικός των Reds υπέστη τραυματισμό στα πλευρά το βράδυ της Πέμπτης στην αναμέτρηση με το Τόγκο, ο οποίος αρχικά φάνηκε να μην είναι πολύ σοβαρός, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης, Aliou Cisse.

Ο Sadio έκανε ακτινογραφία την Παρασκευή και αμέσως μετά αποφασίστηκε να επιστρέψει στο Merseyside, ώστε να εκτιμηθεί και από τους γιατρούς της ομάδας ο τραυματισμός του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει ο διεθνής άσος με πρόβλημα από την εθνική του ομάδα, αφού κάτι παρόμοιο είχε συμβεί τόσο το 2017, όσο και το 2018 με μυϊκό τραυματισμό και τραυματισμό στον αντίχειρα αντίστοιχα.

Οι Reds επιστρέφουν στη δράση το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της Arsenal στο Anfield και ο Jürgen Klopp ευελπιστεί πως θα έχει τον Sadio Mane στη διάθεση, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που έχει υποστεί ο Bobby Firmino.

Σε περίπτωση που ο Σενεγαλέζος δεν τα καταφέρει, στην επιθετική γραμμή θα μπορούσε να ξεκινήσει ένας εκ των Takumi Minamino ή Divock Origi, μαζί με τους Mo Salah και Diogo Jota.

Αγωνία για τον τραυματισμό του Sadio Mane.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com