Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Mona Nemmer για την Liverpool και τον Klopp

Η Mona Nemmer για την Liverpool και τον Klopp

H Mona Nemmer.

Δηλώσεις για την ομάδα της Liverpool και τον Jürgen Klopp έκανε η Επικεφάλης διατροφής της ομάδας, Mona Nemmer στην The Athletic UK.

Η Nemmer βρίσκεται στον σύλλογο από το 2016, όταν ο Klopp έψαχνε να βρει ένα κατάλληλο άτομο, το οποίο θα μπορούσε να φέρει στην κυριολεξία την επανάσταση στον τομέα της διατροφής στους Reds.

Ήταν η πρώτη ολόκληρη σεζόν του Γερμανού τεχνικού στην ομάδα και η τελευταία της Liverpool χωρίς κάποιον επικεφαλής στον τομέα της διατροφής.

Η έμπειρη διατροφολόγος εργαζόταν στην Bayeen Munich, όταν ο Jürgen ήρθε σε επαφή μαζί της και κατάφερε να την κάνει κάτοικο Merseyside.

Η Monna δηλώνει για την Liverpool:

“ Ένα από τα κύρια συνθήματα της Liverpool είναι «Είμαστε μια οικογένεια» και το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που έφτασα σε αυτήν την πόλη. Οι άνθρωποι είναι τόσο ανοιχτοί και ζεστοί. Ως προσωπικό είχαμε μερικές υπέροχες στιγμές για να γιορτάσουμε. ”

“ Αλλά ένα μεγάλο πράγμα είναι το πάμε ξανά και ξανά. Και επίσης ότι πάμε μαζί. Αυτή η αίσθηση της συντροφικότητας είναι ένα τεράστιο πράγμα που νιώθω εδώ σε καθημερινή βάση. ”

Για τον Klopp:

“ Ένας απίστευτος ηγέτης και ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι οι γνώσεις του, οι συμβουλές του, η υποστήριξή του, η εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα που βρίσκεται από πίσω του… μας επιτρέπεται να συνεργαστούμε μαζί του. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι φανταστική. ”

“ Είναι ένα χαρούμενο, θετικό εργασιακό περιβάλλον και αυτό συμβάλλει στην απόδοση. ”

Η Mona Nemmer ήταν προσωπική επιλογή του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com