Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλήρωσε όλα τα λάθη της και έχασε δίκαια στο Λονδίνο

Πλήρωσε όλα τα λάθη της και έχασε δίκαια στο Λονδίνο

Τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα έκανε η Liverpool, αφού έπεσε θύμα της άμυνας της και της αποτελεσματικότητας της West Ham στο London Stadium, αφού άφησε τους γηπεδούχους να την εγκλωβίσουν και να τη κερδίσουν εν τέλει με 3-2.

Εφιαλτικό ξεκίνημα, ίσιωσε μετά το 25′

Με το γνωστό 4-3-3 και τον Alex Oxlade-Chamberlain να κρατά τη θέση του στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς με την Atletico παράταξε τη Liverpool o Jurgen Klopp στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Οι πρώτες επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ έγιναν από τους Reds, με τον Robertson να μην μπορεί να βρεθεί κάποιος στη πορεία τους. Από την άλλη, η πρώτη της West Ham έφερε και αμφισβητούμενο γκολ, όταν από κόρνερ στο 4ο λεπτό, οι Antonio και Ogbonna εμπόδισαν ψηλά τον Alisson, από τα χέρια του οποίου η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Pawson και VAR δεν είδαν κάτι μεμπτό και έτσι το γκολ επικυρώθηκε. Το τσεκάρισμα του VAR δύο λεπτά μετά για κόκκινη στο Cresswell μάλλον σωστά τελείωσε νωρίς και χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Η Liverpool κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα μετά το 25′, κλείνοντας έτσι τη West Ham στη περιοχή της. Μοιραία αυτό έφερε και τη πρώτη της φάση, όταν στο 32′ ο Henderson βρήκε με σέντρα τον Jota, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Οι κόκκινοι βρήκαν και άλλη ευκαιρία, όταν το γύρισμα του Ox βρήκε στον Cresswell, η μπάλα έφτασε στον Arnold που γύρισε καλά το κορμί, το σουτ όμως έφυγε αρκετά έξω. Η λύση ήρθε στο 41′, όταν από φάουλ που κέρδισε ο Salah στο ημικύκλιο της περιοχής, ο Trent έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και αφού πρώτα του την είχε στρώσει ο Αιγύπτιος. Παρά την πίεση της Liverpool στα τελευταία λεπτά, το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Έχασε τον έλεγχο μετά το 70′ και το πλήρωσε

Χωρίς αλλαγές και με δοκάρι για την West Ham ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όταν από κόρνερ ο Dawson – που είχε πάρει τη θέση του Ogbonna από το πρώτο ημίχρονο – σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους σε κόρνερ του Fornals. Αυτή τη φορά η αντίδραση της ομάδας ήταν γρηγορότερη, αφού δύο λεπτά μετά, ο Robertson βρήκε με την μία τον Mane στη περιοχή, το δυνατό σουτ του οποίου όμως ήταν πάνω στον Fabianski. Η Liverpool βρήκε και άλλη ευκαιρία στο 57′, όταν ο Mane βρήκε τον Salah στη περιοχή, αλλά το σουτ του Μο έφυγε άουτ.

Δυστυχώς για την Liverpool, η West Ham βρήκε και δεύτερο φθηνό γκολ, όταν ο Bowen έκανε την κατεβασιά, δεν του έκανε φάουλ κανένας, έβγαλε στον Fornals, το πλασέ του οποίου ο Alisson δεν μπόρεσε να βγάλει. Οι Reds προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, αλλά  κεφαλιά του Jota χτύπησε στην εξωτερική μεριά των διχτύων. Το πάρτι της West Ham αλλά και η τραγική βραδιά του Alisson φάνηκε να ολοκληρώνεται στο 75′ όταν η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι από κόρνερ και εκεί ο Zouma πήδηξε μόνος για το 3-1.

Η Liverpool βρήκε ζωή, όταν ο Divock Origi, που είχε μπει λίγο πριν στη θέση του Jota, έκανε εξαιρετική κίνηση στη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Fabianski. Η Liverpool έχασε χρυσή ευκαιρία στο 91′ όταν ο Mane πήρε κεφαλιά στη μικρή περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω. Το σκορ δεν άλλαξε στα επόμενα 3 λεπτά και έτσι οι Reds έχασαν για πρώτη φορά μετά από 25 αγώνες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com