Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ήμασταν αρκετά καλοί – ξεκάθαρο φάουλ στον Alisson»

Klopp: «Δεν ήμασταν αρκετά καλοί – ξεκάθαρο φάουλ στον Alisson»

Ειλικρινής ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Liverpool στο Λονδίνο από την West Ham, τονίζοντας πως οι Reds δεν ήταν αρκετά καλοί και αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την διαιτησία του Craig Pawson.

Ο Γερμανός μίλησε για τον αγώνα:

“ Το πρώτο γκολ είναι φάουλ στον Ali – πώς μπορεί να πιάσει την μπάλα όταν κάποιος απομακρύνει το χέρι του; Δεν βγάζει νόημα. ”

“ Το δεύτερο ημίχρονο – δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί ή αρκετά αδίστακτοι, λαμβάνοντας υπόψη την κατοχή που είχαμε. ”

“ Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε στο δεύτερο μέρος ήταν ένα πολύ καλό στημένο – ήταν πολύ δύσκολο να αμυνθούμε. ”

Για την διαιτησία του Pawson:

“ Για μένα, το τάκλιν του Cresswell στον Hendo είναι κάτι απερίσκεπτο. Δεν μπορείς να πας έτσι στον αντίπαλο, πρέπει να ελέγχεις το σώμα σου. Για μένα, είναι απερίσκεπτο. ”

“ Το πρώτο γκολ, το VAR θα πει ότι δεν ήταν ξεκάθαρο και προφανές, αλλά τι πρέπει να κάνεις για να είναι ξεκάθαρο και προφανές; Οι τερματοφύλακες πρέπει να προστατεύονται. ”

“ Τι μπορεί να κάνει ο Alisson; Γι’ αυτό προστατεύεται ο τερματοφύλακας. Αν ένας παίκτης πηδάει στον αέρα με το χέρι, τότε χρησιμοποιεί σημαντικό μέρος του σώματος κατά του τερματοφύλακα. ”

“ Ο κόσμος θα πει ότι ψάχνω δικαιολογίες, αλλά είμαι ήρεμος. Χρειάζεσαι κανονικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις είχαμε. ”

“ Είμαι ήρεμος – σήμερα χάσαμε και το δέχομαι. Αλλά σε ορισμένες στιγμές χρειάζεσαι μια κανονική απόφαση από έναν διαιτητή και σήμερα δεν την πήρε. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Σήμερα έμοιαζε λίγο περισσότερο με την παλιά West Ham. Έπαιζε με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Θα έπρεπε να είχαμε ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι. Φαινόταν ότι χάσαμε την υπομονή μας. ”

Τι πήγε λάθος για τους Reds:

“ Χάσαμε την υπομονή μας, δεν ήμασταν τόσο ήρεμοι στις καθοριστικές στιγμές. Όταν προσπαθούσαμε να βάλουμε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, είχαν οκτώ, εννέα παίκτες, οπότε πρέπει να πάμε ξανά από την αρχή, να το κάνουμε ξανά. Δεν είχαμε αρκετή υπομονή. ”

“ Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι 100%, δεν μπορείς να παίζεις πάντα το καλύτερο σου αποτέλεσμα, πρέπει να δουλέψεις για ένα αποτέλεσμα, εκείνοι έβαλαν τρία γκολ και εμείς δεν το κάναμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε αυτόν τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Φταίμε εμείς, αλλά ο και διαιτητής δεν μας διευκόλυνε σήμερα, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. ”

“ Ξέρουμε ότι πρέπει να τα πάμε καλύτερα σε καθοριστικές στιγμές – αλλά η West Ham έπαιξε διαφορετικά εναντίον μας σήμερα – συνήθως δεν είναι χαρούμενη όταν μένει σήμερα πίσω, αλλά ήταν σήμερα. ”

Για τα τρία γκολ που δέχθηκε η Liverpool:

“ Δεν είναι ωραίο, αλλά οι τα ήταν όλα διαφορετικά. Πρέπει να δουλέψουμε – ο καλύτερος τρόπος άμυνας είναι να κρατάς την μπάλα και αν δεν έχεις την μπάλα, πρέπει να αμυνθείς στο υπόλοιπο γήπεδο και αυτό θα το δουλέψουμε. ”

Για το τέλος του αήττητο του σερί:

“ Το μεγάλο αήττητο σερί τελείωσε, αλλά αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματα μας τώρα. Όσο μεγάλο και αν ήταν, κάποτε θα τελείωνε. ”

“ Είχαμε ένα τόσο μεγάλο σερί χωρίς ήττα, δεν το σκεφτήκαμε πραγματικά, καθώς είχαμε πάρα πολλές ισοπαλίες, αυτό το σερί τελείωσε καλά τώρα μπορούμε να σκεφτούμε και να ξεκινήσουμε ένα άλλο. ”

Για την συνέχεια:

“ Πρέπει να κερδίζουμε αγώνες ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν μπορούμε να χάσουμε αγώνες, αλλά σήμερα ένιωσα ότι ήταν περιττό (να το σκεφτεί) γιατί είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού πριν δώσουμε στον αντίπαλο τον έλεγχο χωρίς λόγο. ”

“ Ελπίζουμε και προσευχόμαστε τα παιδιά να παίξουν τους αγώνες για τις χώρες τους, να ξεκουραστούν καλά και να επιστρέψουν υγιείς. ”

Η Liverpool δεν τα κατάφερε στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com