Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Salah και Konate ο Robertson

Αποθέωσε Salah και Konate ο Robertson

Ο Andrew Robertson παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Brighton, αποθεώνοντας τους Mo Salah και Ibrahima Konate.

Ο Robbo για τον Αιγύπτιο ανέφερε:

“ Είναι απίστευτος. Μπορείτε απλά να τον δείτε να περπατάει στο γήπεδο και να νιώθει ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε ευκαιρία του έχει. Αυτό που δεν αναγνωρίζεται αρκετά στον Mo είναι το ποσοστό εργασίας του και το πόσο βοηθάει τον Trent. ”

“ Ο τρόπος που βοηθά την άμυνα . Είναι στα καλύτερά του, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει τα γκολ, είναι ψυχικά δυνατός. ”

“ Είναι ένας απίστευτος παίκτης – νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος στον κόσμο και θα θέλει να συνεχίσει αυτό. Δεν θέλει να είναι μόνο για 9 ή 10 αγώνες, κάτι που έχει κάνει μέχρι τώρα, θα θέλει να το κάνει για μια ολόκληρη σεζόν όπως είχε κάνει στο παρελθόν. ”

“ Ελπίζω να τα καταφέρει, γιατί μας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε γκολ και να κερδίσουμε τρόπαια. ” Είπε ο Robertson.

“ Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω να παίζω μαζί του. Μου αρέσει να παίζω με τον Mo, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, δεν θέλεις να να βλέπεις κανέναν να φεύγει. Είπε ότι θα ήταν ευτυχής αν έμενε εδώ και ότι αυτό εξαρτάται από αυτόν και και από τον σύλλογο. ”

“ Ας το αφήσουμε στον σύλλογο και τον Mo – είμαι σίγουρος ότι όλοι προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία που μπορεί να λειτουργήσει για όλους. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουν να καταλήξουν σε μια λύση γιατί αν δεν είναι ο καλύτερος στον κόσμο, τότε είναι σίγουρα στη συζήτηση για τον καλύτερο. ”

“ Είναι ο τύπος παίκτη που θέλεις σε αυτόν τον σύλλογο, είναι ο τύπος παίκτη που αξίζουν οι οπαδοί του συλλόγου του. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί και θα μπορέσει να μείνει για λίγο ακόμα. ”

Για τον Konate πρόσθεσε:

“ Θα ήθελε να είχε παίξει περισσότερο, αλλά έπρεπε να εγκατασταθεί σε μια νέα χώρα, έναν νέο σύλλογο, νέο περιβάλλον. Είναι ακόμα νέος κάτι που όλοι ξεχνάνε γιατί είναι γίγαντας, είναι σημαντικό όλοι να το θυμούνται. ”

“ Είναι ένας φανταστικός τύπος. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Ήξερα πόσο καλά ήταν τα παιδιά όταν πρωτοήρθα εδώ και τώρα είμαι μέρος αυτού. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κάνετε τα παιδιά να αισθάνονται άνετα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. ”

“ Για να κάνεις μια εμφάνιση, όπως αυτή με την Manchester United, σημαίνει πως αισθάνεσαι άνετα. ”

Ο Konate ήταν εξαιρετικός στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com