Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Potter: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Potter: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Liverpool, μίλησε ο προπονητής της Brighton, Graham Potter, τονίζοντας πως οι Seagulls πρέπει να αντιμετωπίσουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ο Potter για τον αγώνα δήλωσε:

“ Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα (Manchester City) στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα και αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την εβδομάδα. ”

Για το Anfield:

“ Είναι το πιο απαιτητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο που υπάρχει. Το Anfield με κόσμο είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα, θα έλεγα. ”

“ Χρειάζεσαι τα πάντα να πάνε όπως τα θέλεις, αν θέλεις να προσπαθήσεις να πάρεις ένα αποτέλεσμα στο Anfield. Πρέπει να είσαι τέλειος, πρέπει να παραμείνεις ενωμένος, πρέπει να είσαι ανθεκτικός και να παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο και τέλος πρέπει να ελπίζεις ότι θα έχουν μια κακή μέρα. ”

“ Επειδή ενώ είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα, δεν σημαίνει πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Μπορούμε να μάθουμε και να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία της περασμένη σεζόν, αλλά θα έλεγα ότι θα ήταν καλύτερο να δώσουμε τα δυνατά μας ξανά. ”

Για τον Mo Salah:

“ Αυτή τη στιγμή δεν είναι παγκόσμιας κλάσης, είναι στην κλάση των εξωπραγματικού! Παράγει γκολ και ασίστ σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια – Chelsea, Manchester City, Atletico Madrid, Manchester United. ”

“ Αλλά, δυστυχώς για εμάς, δεν είναι μόνο αυτός που είναι κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης για τη Liverpool. Είναι η ολόκληρη ομάδα. Αυτές οι κορυφαίες ομάδες έχουν υπέροχους μεμονωμένους παίκτες, αλλά είναι επίσης μια μονάδα και μια ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. ”

Ασταμάτητος είναι ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com